Στις 14 Οκτωβρίου η Chanel ανακοίνωσε ότι η Margot Robbie και ο Jacob Elordi είναι τα νέα πρόσωπα του Chanel No.5 με μια νέα καμπάνια από τον Ιταλό σκηνοθέτη Luca Guadagnino (Call Me By Your Name, Challengers, Queer).

Γυρισμένη στην Καλιφόρνια και με το όνομα See You at 5, η ταινία βλέπει την Robbie και τον Elordi λ σε μια ρομαντική προσπάθεια με φόντο τη δύση του ήλιου του Big Sur.

Το αφηγηματικό τόξο του See You at 5 ξεκινά με την παραγωγό και πρωταγωνίστρια της Barbie να στέλνει ένα μήνυμα στον Elordi (ο οποίος είναι γνωστός για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στο Saltburn της Emerald Fennell και στην Priscilla της Sofia Coppola) προσκαλώντας τον να τη συναντήσει στις 5 η ώρα.

Η Robbie απλώνει μια πινελιά Chanel No.5 στο λαιμό της, προτού και οι δύο Αυστραλοί ηθοποιοί πηδήξουν στα αντίστοιχα μέσα μεταφοράς – ένα ασημί σπορ αυτοκίνητο και μια μοτοσικλέτα – και κατευθυνθούν ο ένας προς τον άλλο. Τελικά, ένα μπέρδεμα στη συμφωνημένη τοποθεσία σημαίνει ότι το ραντεβού δεν θα πραγματοποιηθεί, με την ταινία μικρού μήκους να τελειώνει με μια αναμενόμενη νότα καθώς η Robbie κάνει μια ξέγνοιαστη βουτιά στη θάλασσα.

«Το να φοράς άρωμα μπορεί να σου φτιάξει τη διάθεση και επίσης να μένει πάνω σου», λέει στο Wallpaper*. «Κάποιος μπορεί να βγει από το δωμάτιο και είναι ακόμα κατά κάποιο τρόπο εκεί».

Το Chanel No.5 δημιουργήθηκε για την Coco Chanel από τον ειδικό Ernest Beaux το 1921 και είναι αναμφισβήτητα το πιο εμβληματικό άρωμα στον κόσμο. Κάθε καμπάνια που συνοδεύει το άρωμα θεωρείται από μόνη της κινηματογραφικό έργο τέχνης. Ο Guadagnino εντάσσεται στην κατηγορία των ανθρώπων όπως ο Baz Luhrmann, ο οποίος επιλέχτηκε από τον Karl Lagerfeld το 2004 για να δημιουργήσει την καμπάνιας του Νο.5 με πρωταγωνίστρια τη Nicole Kidman, ακολουθούμενο από το The One That I Want με τη Gisele Bündchen δέκα χρόνια αργότερα.

Πηγή: Wallpaper

[mc4wp_form id="278"]