Άψογη και μινιμαλιστική, η φούστα σωλήνας: εξυψώνει την ευελιξία και γίνεται η ασφαλής και σικ επιλογή της σύγχρονης γυναίκας για το 2025.

Η πιο ανάλαφρη και δημιουργική εκδοχή της μάξι φούστας βρίσκεται εδώ και καιρό στην αρένα των τάσεων. Ωστόσο, οι κολεξιόν άνοιξη-καλοκαίρι 2025 απαιτούν ένα πολύ πιο νηφάλιο και μινιμαλιστικό μοντέλο που αναμφίβολα θα προκαλέσει αίσθηση: τη φούστα σωλήνας. Το σχέδιο σε σχήμα σωλήνα, ίσιο και στενό, ακολουθεί τη φυσική γραμμή του σώματος. Ωστόσο, μακριά από το να εμποδίζει την κίνηση, αυτή η φούστα παρουσιάζεται με πολύ πιο χαλαρό τρόπο. Πολλές έχουν ανοίγματα και άλλες είναι κατασκευασμένες από εύκαμπτα και άνετα υφάσματα, όπως μαλλί. Επιπλέον, σύμφωνα με τις νέες τάσεις, μπορούν να φορεθούν με φλατ παπούτσια.

Η έμπνευση μας επιστρέφει, για άλλη μια φορά, στη δεκαετία του ’90, με την Carolyn Bessette ως την απόλυτη μούσα με τη φούστα Calvin Klein και το πουκάμισό της Yohji Yamamoto, την εμφάνιση που επέλεξε το 1999 για το φιλανθρωπικό γκαλά του Μουσείου Whitney “Brite Night” στη Νέα Υόρκη.

Στο Max Mara βρίσκουμε την εφαρμοστή φούστα σωλήνα σε όλο της το μεγαλείο. Σε συνδυασμό με το στυλ της Carolyn, συνδυάζεται με ξεκούμπωτο λευκό πουκάμισο και κοντό σακάκι. Τα σανδάλια είναι φλατ. Ακόμα πιο απλός είναι ο συνδυασμός με το rib crop top. Ο σχεδιαστής πειραματίζεται με τα υφάσματα, παίζοντας με επικαλύψεις και ντραπ.

Η Tod’s προσφέρει ένα μοντέλο με καρό στάμπα και μεγάλο μπροστινό άνοιγμα, που συνδυάζεται με φαρδιές πουκαμίσες και τακούνια. Τα πλεκτά μοντέλα φοριούνται με άκαμπτα σακάκια για αντίθεση ή με χαλαρά πουλόβερ. Αυτή τη σεζόν η φούστα σωλήνας παρουσιάζεται και με ελαφρώς πιο κοντό στρίφωμα, σύμφωνα με τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας.

Ποιος συνδυασμός σας ταιριάζει περισσότερο;

Πηγή: Vogue Spain

[mc4wp_form id="278"]