Ίσως το φετινό σύνθημα για την περίοδο φθινόπωρο-χειμώνας είναι: Αφήστε τα τζιν παντελόνια στην άκρη! Ποιο ρούχο όμως μπορεί να αντικαταστήσει το αγαπημένο σας τζιν στις casual εμφανίσεις σας;

Ενώ οι βασικές τάσεις από τη δεκαετία του ’70 βρίσκονται σε άνοδο, κυρίως χάρη στην Chemena Kamali, η οποία αναβίωσε το φαινόμενο με την πρώτη της συλλογή για την Chloé, αυτό που ξεχωρίζει ανάμεσά τους, είναι η suede φούστα σε ανανεωμένη εκδοχή: σύμφωνα με την Google είναι η περισσότερο αναζητούμενη φέτος το φθινόπωρο.

Η suede φούστα είναι ένα ασφαλές στοίχημα για το φθινόπωρο

Για να πετύχετε το boho-chic στυλ που είναι τόσο στη μόδα, δεν έχετε παρά να προσθέσετε στην γκαρνταρόμπα σας μια suede φούστα, που θα δώσει στην εμφάνισή σας έναν αέρα μποέμ, casual και ταυτόχρονα θηλυκό. Όσον αφορά τα χρώματα, επιλέγουμε άμμου και γήινους τόνους, όπως η Lady Di, που στη δεκαετία του 80 επέλεξε αυτή τη μακριά φούστα στολισμένη με ζώνη.

Οίκοι μόδας και σχεδιαστές έχουν διαδώσει το στυλ με ένα κύμα από suede φούστες. Η Miu Miu το συνδυάζει τέλεια με blazer και προτείνει να προσθέσετε μερικά χρωματιστά καλσόν για να ζωντανέψετε το ντύσιμο. Η Marni συνδυάζει τον μινιμαλισμό με ένα μακρύ, άψογο φανελάκι. Και τα δύο έχουν τα εξής κοινά: το μήκος δεν ξεπερνά ποτέ το γόνατο. Αυτός είναι ο χρυσός κανόνας.

Πώς να φορέσετε μια suede φούστα σύμφωνα με τα μοντέρνα κορίτσια

Αν και η Bella Hadid μας έχει συνηθίσει τελευταία να ντυνόμαστε με ρούχα εμπνευσμένα από την Άγρια Δύση (ο φίλος της Adan Banuelos είναι επαγγελματίας ιππέας), η σταρ της πασαρέλας δεν πτοείται από την ανάμειξη στυλ. Έτσι, επιλέγει μια μακριά suede φούστα σε συνδυασμό με μποτάκια με τακούνι σε χρώμα καραμέλας και ένα αθλητικό σακάκι Nike.

Άλλες διασημότητες υψηλού προφίλ, όπως η Leia Sfez, αναμειγνύουν υλικά, μια μεγάλη επιτυχία αυτό το φθινόπωρο. Επέλεξε μια εκδοχή με κουμπιά, την οποία συνδύασε με μαύρο δερμάτινο τζάκετ.

Εσείς μην ξεχνάτε ποτέ να βάζετε και το προσωπικό σας ύφος σε κάθε συνδυασμό, γιατί αυτό είναι η μόδα.

Πηγή: Vogue Spain

[mc4wp_form id="278"]