Ο Javier Bardem, ανακοίνωσε ότι θα πρωταγωνιστήσει στο “El Ser Querido”, την επόμενη ταινία του Rodrigo Sorogoyen.

Το “The Beasts” του σκηνοθέτη κέρδισε το βραβείο Σεζάρ καλύτερης ξένης ταινίας το 2023, ξεπερνώντας τέσσερις νικητές του Φεστιβάλ Καννών. Ο Bardem θα παίξει στο πλευρό της Vicky Luengo, πρωταγωνίστρια της εξαιρετικά δημοφιλής τηλεοπτικής σειράς του Sorogoyen “Riot Police” (που μπορείτε να δείτε στην ελληνική πλατφόρμα Cinobo) σε μια ιστορία που γράφτηκε από τον Sorogoyen και την επί χρόνια συνεργάτιδά του Isabel Peña. O Bardem περιέγραψε την ταινία σε συνέντευξη Τύπου για το βραβείο Donostia ως ένα δράμα μεταξύ πατέρα και κόρης που ξανασυναντιούνται μετά από πολλά χρόνια.

Σύμφωνα με τη σύνοψη της ταινίας, το “El Ser Querido” στρέφεται σε έναν καταξιωμένο σκηνοθέτη και την κόρη του, μια αποτυχημένη ηθοποιό, που γυρίζουν μαζί μια ταινία μετά από χρόνια αποξένωσης και ένα δύσκολο παρελθόν για το οποίο κανείς τους δεν θέλει να μιλήσει.

Το “El Ser Querido” είναι ένα από ένα από τα έξι χαρακτηριστικά εκδήλωσης δημιουργών που ανακοινώθηκε από τον κορυφαίο ισπανικό πάροχο συνδρομητικής τηλεόρασης-SVOD Movistar Plus+, η υποστήριξη του οποίου θα διασφαλίσει ότι αυτή είναι μία από τις ισπανικές ταινίες με το υψηλότερο προφίλ που θα γυριστεί το 2025. Θα γυριστεί από τον Ιανουάριο στο Κανάριο νησί της Φουερτεβεντούρα. Ο Sorogoyen εθεάθη για τελευταία φορά στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας όπου παρουσίασε την τελευταία του σειρά, “The New Years”.

Συμπαραγωγοί της ταινίας είναι η Caballo Films, η El Ser Querido AIE και η γαλλική Le Pacte (Γαλλία), που χρηματοδοτείται από την ICAA με την υποστήριξη του προγράμματος Creative Europe Media.

Πηγή: Variety

[mc4wp_form id="278"]