Ο Kendrick Lamar θα εμφανιστεί στο Apple Music Super Bowl LIX Halftime Show, Roc Nation, Apple Music και NFL 2025 που ανακοινώθηκε σήμερα, ημέρα Κυριακή. Το Super Bowl LIX έχει προγραμματιστεί να παιχτεί στις 9 Φεβρουαρίου 2025, στο Caesars Superdome στη Νέα Ορλεάνη και θα προβληθεί στο Fox.

Η παράσταση θα είναι η δεύτερη για τον Lamar, μετά την επιλεγμένη θέση του κατά τη διάρκεια της ομάδας all-star tag του Dr. Dre για το 2022 με τους Lamar, Mary J. Blige, Snoop Dogg, Eminem και 50 Cent. Ακολουθεί επίσης τη μουσική μάχη του Lamar με τον Drake νωρίτερα φέτος, η οποία όχι μόνο οδήγησε σε μια ηχηρή νίκη για τον γεννημένο στο Compton ράπερ, αλλά και σε ένα από τα μεγαλύτερα τραγούδια της χρονιάς με το “Not Like Us”.

«Η ραπ μουσική εξακολουθεί να είναι το πιο εντυπωσιακό είδος μέχρι σήμερα», είπε ο Lamar. «Και θα είμαι εκεί για να υπενθυμίσω στον κόσμο γιατί». Ο ιδρυτής του Roc Nation, Shawn “Jay-Z” Carter είπε, «Ο Kendrick Lamar είναι πραγματικά ένας καλλιτέχνης και ερμηνευτής που έρχεται μια φορά σε μια γενιά. Η βαθιά του αγάπη για το hip-hop και την κουλτούρα δηλώνει το καλλιτεχνικό του όραμα. Έχει μια απαράμιλλη ικανότητα να ορίζει και να επηρεάζει τον πολιτισμό παγκοσμίως. Το έργο του Kendrick ξεπερνά τη μουσική και ο αντίκτυπός του θα γίνει αισθητός τα επόμενα χρόνια».

Η εμφάνιση του Lamar ακολουθεί τον περσινό διάσημο ερμηνευτή, Usher (τον οποίο ακολούθησαν οι Alicia Keys, Ludacris και H.E.R.) καθώς και τη Rihanna, η οποία εμφανίστηκε το 2023 – ενώ ήταν έγκυος! – και την ομάδα όλων των αστέρων για το 2022 των Dr. Dre, Kendrick Lamar, Mary J. Blige, Snoop Dogg, Eminem και 50 Cent.

Από το 2012 που κυκλοφόρησε το σημαντικό ντεμπούτο του σε μεγάλη δισκογραφική εταιρεία, “Good Kid, m.A.A.d City”, ο Lamar έχει γίνει αναμφισβήτητα ο πιο σημαντικός και επιδραστικός ράπερ στον κόσμο. Έχει κερδίσει 17 βραβεία Grammy και το 2018 έγινε ο πρώτος μη κλασικός, μη τζαζ μουσικός που κέρδισε βραβείο Πούλιτζερ, για το άλμπουμ του 2017 “Damn”. Το πιο πρόσφατο άλμπουμ του, “Mr. Morale & the Big Steppers”, κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2022.

Τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους, το “Like That” των Future, Metro Boomin και Kendrick Lamar – που ξεκίνησε τη μάχη με τον Drake – πέρασε τρεις εβδομάδες στο Νο. 1 του Billboard Hot 100.

Η τηλεοπτική εκπομπή Apple Music Super Bowl LIX Halftime Show θα γίνει από την DPS με τους Roc Nation και Jesse Collins να είναι εκτελεστικοί παραγωγοί και τον Hamish Hamilton σκηνοθέτη. Το Roc Nation θα είναι επίσης ο στρατηγικός σύμβουλος ψυχαγωγίας της ζωντανής παράστασης.

Ο Oliver Schusser, Αντιπρόεδρος Apple Music, Apple TV+, Sports και Beats, δήλωσε: «Το Apple Music Super Bowl Halftime Show είναι μια γιορτή της μουσικής που αγαπάμε και των απίστευτων καλλιτεχνών που την κάνουν, κι όλα αυτά στη μεγαλύτερη σκηνή του κόσμου. Η Apple είναι ενθουσιασμένη που φέρνει αυτό το σόου, με πρωταγωνιστή τον απολύτως ασύγκριτο Kendrick Lamar».

Ο Seth Dudowsky, Επικεφαλής Μουσικής στο NFL, δήλωσε: «Λίγοι καλλιτέχνες έχουν επηρεάσει τη μουσική και τον πολιτισμό τόσο βαθιά όσο ο Kendrick Lamar. Ξανά και ξανά, ο Kendrick έχει αποδείξει τη μοναδική του ικανότητα να δημιουργεί στιγμές που αντηχούν, επαναπροσδιορίζουν και τελικά κλονίζουν τα θεμέλια του hip-hop. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τους Kendrick, Roc Nation και Apple Music για να προσφέρουμε ένα άλλο αξέχαστο Halftime Show».

Πηγή: Variety

[mc4wp_form id="278"]