Ο Αμερικανός σπρίντερ θριάμβευσε στα 400m T62 ανδρών και πανηγύρισε με τη σύζυγό του Tara Davis-Woodhall που κέρδισε επίσης το χρυσό στο άλμα εις μήκος στο ίδιο Stade de France πριν από λίγες εβδομάδες.

Ο Hunter Woodhall εξασφάλισε μια θριαμβευτική νίκη στον τελικό των 400 μέτρων T62 ανδρών στο Stade de France την Παρασκευή (6 Σεπτεμβρίου), παίρνοντας τον πρώτο του τίτλο στους Παραολυμπιακούς λίγες εβδομάδες αφότου η σύζυγός του, Tara Davis-Woodhall, κέρδισε το χρυσό στο άλμα εις μήκος γυναικών στο ίδιο στάδιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού 2024. «Όταν πέρασα τα όρια, σκέφτηκα αν είμαι πραγματικά πρώτος αυτή τη φορά ή αν ακόμα ονειρεύομαι», είπε ο Woodhall.

Αμέσως μετά τη νίκη του στα 400 μέτρα, ο Αμερικανός σπρίντερ έτρεξε στις εξέδρες για να συναντήσει τη σύζυγό του και της έδωσε την μπλούζα του – μια σκηνή που περικλείει τη μαγεία των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών του Παρισιού για το πιο διάσημο ζευγάρι των αγώνων. «Κάθε μέρα με την Tara τρώμε μαζί, προπονούμαστε μαζί, αναρρώνουμε μαζί. Έχω επίσης μια απίστευτη ομάδα. Αυτοί οι άνθρωποι είναι που κάνουν αυτές τις στιγμές να αξίζουν τον κόπο», πρόσθεσε ο σπρίντερ.

Πριν από εβδομάδες, ήταν ενθουσιασμένος καθώς παρακολουθούσε από τις εξέδρες του Stade de France τη γυναίκα του να κερδίζει το χρυσό Ολυμπιακό. Αυτή τη φορά, ήταν η Tara που βρέθηκε στο Παρίσι ως θεατής. «Ήμουν τόσο νευρική, ήμουν τόσο ενθουσιασμένη – γνωρίζοντας ότι ήταν έτοιμος να τρέξει και πόσο πολύ ήθελε να κερδίσει. Και τώρα το έκανε», είπε η Tara. «Ήταν ένα όνειρο και για εμάς να κερδίσουμε το χρυσό και τώρα το έχουμε. Αυτά τα χρυσά θα τα φοράμε για το υπόλοιπο της ζωής μας».

Αυτό ήταν το τέταρτο παραολυμπιακό μετάλλιο του Woodhall, αλλά πρόσθεσε άλλο ένα αργότερα το βράδυ ως μέλος της παγκόσμιας ομάδας σκυταλοδρομίας 4×100 μέτρων που τερμάτισε για το χάλκινο μετάλλιο – μαζί με τους Noah Malone, Taylor Swanson και Tatyana McFadden, το 22ο της Παραολυμπιακό μετάλλιο της ομάδας.

Πηγή: paralympics.org

[mc4wp_form id="278"]