Οι οροί ματιών είναι προϊόντα περιποίησης δέρματος που έχουν συνήθως ελαφριά υφή και συνοχή, απορροφώνται εύκολα από το εύθραυστο δέρμα στην περιοχή των ματιών και έχουν σχεδιαστεί για να στοχεύουν συγκεκριμένα προβλήματα των ματιών. Περιέχουν υψηλές συγκεντρώσεις ισχυρών, υδατοδιαλυτών ενεργών συστατικών για να εξυπηρετήσουν τις συγκεκριμένες ανησυχίες των ματιών.

Πώς να εφαρμόσετε τον ορό ματιών

Εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά στις οδηγίες του προϊόντος, ένας ορός ματιών πρέπει να εφαρμόζεται πρωί και βράδυ σε απόλυτα καθαρό δέρμα. Καθώς το δέρμα γύρω από τα μάτια είναι ευαίσθητο, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε το δαχτυλίδι σας για να χτυπήσετε απαλά και να αναμίξετε τον ορό ματιών σας.

Ξεκινώντας από την εσωτερική γωνία του ματιού, βάλτε τη φόρμουλα κατά μήκος της πτυχής του βλεφάρου μέχρι την εξωτερική γωνία. Στη συνέχεια, κάντε το ίδιο κατά μήκος του τροχιακού οστού, των κροταφών και κάτω από τα μάτια.

Και να θυμάστε: λιγότερο προϊόν είναι καλύτερο σε αυτή την περίπτωση , καθώς τα serum ματιών είναι εγγενώς ισχυρά και δεν θέλετε να προκαλέσετε ερεθισμό στο δέρμα σας ή στα ίδια τα μάτια σας.

Με τη χειρονομία ταμποναρίσματος, παρατηρείται μια ευχάριστη αίσθηση ανύψωσης, προσθέτοντας μια στιγμή απόλαυσης στην πρωινή ή βραδινή τελετουργία περιποίησης της επιδερμίδας.

Κάνοντας layering το serum και την κρέμα ματιών σας

Ο ορός ματιών δεν υποκαθιστά την κρέμα ματιών – συνεργάζονται για να σας δώσουν τα καλύτερα αποτελέσματα. Οι κρέμες ματιών είναι πολύ πιο καθολικές και έχουν πιο βαριά υφή από τους ορούς ματιών. Ένας σημαντικός σκοπός των κρεμών ματιών είναι να ενυδατώνουν το δέρμα ενισχύοντας τον φραγμό του δέρματος στην κεράτινη στιβάδα και δεσμεύοντας την υγρασία.

Ως εκ τούτου, θα πρέπει να στρώνετε την κρέμα ματιών, πάνω από τον ορό σας για μέγιστη ενυδάτωση.

Πηγή: InStyle

[mc4wp_form id="278"]