Αναζητάτε την επόμενη δραστηριότητά σας στο σπίτι; Μην ψάχνετε άλλο πέρα ​​από αυτές τις ιδέες μόδας DIY με επίκεντρο το design και το να μην ξοδέψετε χρήματα. Εάν έχετε ήδη κατακτήσει τον τομέα της μαγειρικής και της ζαχαροπλαστικής, έχετε ολοκληρώσει τα πιο αινιγματικά παζλ ή απλά θέλετε να πυροδοτήσετε την εσωτερική σας δημιουργικότητα, σκεφτείτε τα σχέδιά σας για το Σαββατοκύριακο ταξινομημένα.

Είναι αξιοσημείωτο το πως μια μικρή δόση αγάπης πάνω σε ένα αφόρετο ρούχο ή στα βαρετά μονόχρωμα σανδάλια σας με τη βοήθεια μπαλωμάτων και διακοσμήσεων (και κόλλας για ύφασμα), μπορεί να σας γεμίσει με έναν αέρα αλλαγής. Το να σχεδιάσεις τα δικά σου κοσμήματα μπορεί επίσης να είναι μια εξαιρετική μορφή απόδρασης σύμφωνα με τη σχεδιάστρια Roxanne Assoulin, «Είναι χαρούμενο, θεραπευτικό και ανόητο, και δεν υπάρχει σωστός ή λάθος τρόπος να συνδυάσεις χάντρες όσο περνάς καλά». Το μόνο που χρειάζεστε είναι λίγη προετοιμασία, μερικές χρήσιμες συμβουλές, λίγη υπομονή και τα σωστά υλικά. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι έχετε ήδη τα περισσότερα από αυτά τα αντικείμενα ήδη στο σπίτι. Σε περίπτωση που δεν το κάνετε, συγκεντρώσαμε όλα όσα χρειάζεστε για να δοκιμάσετε αυτούς τους τρόπους σχεδίασης και λίγη επιπλέον έμπνευση για να σας καθοδηγήσουμε επίσης.

Εξατομικευμένο patchwork

Κάντε τα παλιά ρούχα να έχουν ξανά την αίσθηση του καινούργιου με τη βοήθεια μερικών μπαλωμάτων ή κάποιου εξατομικευμένου κεντήματος. Πρώτα θα χρειαστεί να διαλέξετε τα αντικείμενα της ντουλάπας σας που θέλετε να επιδιορθώσετε ή γιατί έχουν φθαρεί ή γιατί τα βαρεθήκατε (πουλόβερ, μπλουζάκια ή κάποιο τζιν είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε). Επιλέξτε είτε σίδερο, είτε να ράψετε σε μπαλώματα.

DIY Tie-Dye

Η τάση tie-dye επιστρέφει για άλλο ένα καλοκαίρι. Αν αυτό το λευκό πουκάμισο είναι ένα ακόμα λευκό, αν το σορτς ποδηλάτου που προσέξατε έχει εξαντληθεί, είστε τυχεροί, μπορείτε να δοκιμάσετε μόνοι σας μια βαφή σε αυτά τα είδη. Συνιστούμε να εργάζεστε έξω αν μπορείτε, καθώς τα πράγματα μπορεί να είναι αρκετά ακατάστατα. Κοιτάξτε τις ανοιξιάτικες πασαρέλες και τους οδηγούς βαφής για έμπνευση από χρώματα και σχέδια. Μην ξεχνάτε τα γάντια σας!

Κοσμήματα

Ξαναζήστε τις μέρες της καλοκαιρινής κατασκήνωσης και δημιουργήστε τα δικά σας κολιέ φιλίας και βραχιόλια με χάντρες απευθείας από το σπίτι. Πολύχρωμες κλωστές, μπιχλιμπίδια και κοχύλια παραλίας, γούρια και χάντρες είναι η τέλεια συνταγή για crafty, do it yourself καλοκαιρινό στυλ. Σχεδιάζοντας κάτι με θετικό μήνυμα ή μια χάντρα χαμογελάκι θα τονώσει σίγουρα τη διάθεσή σας ενώ το φτιάχνετε (και το φοράτε) και θα ήταν σίγουρα ένα χαριτωμένο δώρο για τους φίλους και την οικογένειά σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Ενώ το να σχεδιάζετε τα δικά σας κομμάτια υποτίθεται ότι είναι διασκεδαστικό, μην ξεχνάτε ότι είναι επίσης μια διαδικασία και απαιτεί χρόνο, όμως μη φοβάστε να ρισκάρετε, να ανακατεύετε τα πράγματα και να διασκεδάσετε με αυτό. Μπορείτε να κατακτήσετε μερικές βασικές δεξιότητες πριν ξεκινήσετε, όπως το άνοιγμα και το κλείσιμο των κουμπωμάτων και τον σχηματισμό απλών συρμάτινων βραχιολιών. Η γνώση αυτών των τεχνικών φέρνει ευκαιρίες για ατελείωτα σχέδια.

Happy feet

Η εποχή των σανδαλιών είναι εδώ. Διακοσμήστε ένα ζευγάρι με λίγη βοήθεια από κόλλα για ύφασμα. Δοκιμάστε να τυλίξετε και να δέσετε με μπαντάνες γύρω από τα λουριά του σανδαλιού, να τα στολίσετε με μαργαριτάρια ή στρας ή να κόψετε δαντέλα ή κεντημένες κορδέλες για να κολλήσετε επάνω .

Φτιάξτε τις δικές σας μάσκες

Η Karlie Kloss, η Paloma Elsesser και η Ashley Graham φτιάχνουν όλες τις δικές τους μάσκες στο σπίτι. Είτε πρόκειται για μια μαξιλαροθήκη, ένα παλιό πουκάμισο ή ακόμα και για μια σακούλα υφασμάτινη από ένα ζευγάρι παπούτσια ή τσάντα, το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα λαστιχάκι, ακόμα και μαλλιών και την σωστή τεχνική διπλώματος. Υπάρχουν οδηγίες στο διαδίκτυο!

Πηγή: Vogue

[mc4wp_form id="278"]