Βίοι παράλληλοι για περισσότερες από τρεις δεκαετίες για τον George Clooney και τον Brad Pitt. Ομορφιά, γοητεία, ταλέντο κι επιτυχία. Σήμερα, οι διάσημοι φίλοι φωτογραφήθηκαν στην Προβηγκία και μίλησαν με χιούμορ και σοφία, αποδεικνύοντας ότι ο χρόνος είναι σύμμαχός τους και η επιτυχία δεν έχει ημερομηνία λήξης.

Οι δύο από τους πιο διάσημους ηθοποιούς του Χόλυγουντ φωτογραφήθηκαν για το τεύχος Σεπτεμβρίου του περιοδικού GQ και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό. Ό,τι αποτυπώθηκε στο εξώφυλλο και τις σελίδες του περιοδικού «φωτίζει» πτυχές της ζωής και της τέχνης τους. Δεν έχουν να κρύψουν τίποτα. Είναι ώριμοι και κατασταλαγμένοι και η ομορφιά και η υψηλή αισθητική είναι μέρος της καθημερινότητάς τους.

O Νορβηγός φωτογράφος, Sølve Sundsbø, έκανε τις λήψεις του με φόντο το Miraval, την εντυπωσιακή βίλα του Pitt στην Προβηγκία, την οποία είχαν αγοράσει ο Pitt και η Angelina Jolie, το 2011. Σήμερα, το chateau βρίσκεται στο επίκεντρο συνεχιζόμενης δικαστικής διαμάχης. Κι ο Clooney, όμως, αγόρασε ακίνητο, πριν από λίγα χρόνια, στην περιοχή. Εμφανίστηκε στην συνέντευξη με μια μαύρη Mercedes convertible και δήλωσε: «Κυριολεκτικά, μόλις οδήγησα από το σπίτι μου. Βρίσκομαι εκεί, εδώ και δύο χρόνια. Δεν έχω έρθει ποτέ εδώ. Είναι εννέα λεπτά»!

Εδώ και σχεδόν ένα τέταρτο του αιώνα, οι δύο ηθοποιοί διατηρούν μια βαθιά φιλία. Ο Pitt δήλωσε στο περιοδικό πως «γνωρίζει τον Clooney από τη δεκαετία του ‘90» κι ότι «έχουν περάσει τόσα πολλά από την ζωή σε αυτό το σημείο και τόσες πολλές ανατροπές και καμπύλες και στροφές». «Ξέρω ότι με καλύπτει. Κι εγώ τον καλύπτω. Θα καταλάβει κάτι που κανείς άλλος δεν θα καταλάβει, για το οποίο δεν χρειάζεται καν να μιλήσουμε», πρόσθεσε.

Kι ο George Clooney συμπλήρωσε: «Είμαστε φίλοι εδώ και πολύ καιρό. Και είναι διασκεδαστικό γιατί τσεκάρουμε, επίσης, ο ένας τον άλλον κάθε τόσο, το οποίο είναι πολύ σημαντικό. Τα πράγματα περιπλέκονται στην ζωή και πρέπει πάντα να βεβαιώνεσαι πως όλοι είναι καλά». Η φωτογράφιση για το GQ αποτυπώνει την αστείρευτη χημεία μεταξύ τους, με τις λήψεις να καταγράφουν στιγμές αληθινού αυθορμητισμού και φιλικής διάθεσης. Οι δύο ηθοποιοί, 63 και 60 χρονών σήμερα μίλησαν στον Zach Baron και για την σχέση τους με τον χρόνο.

Ο George Cloone ρώτησε πειρακτικά τον Brad Pitt «υπάρχει, επίσης, ένα ενδιαφέρον πράγμα που συμβαίνει – είσαι 60 τώρα, σωστά»; O Brad το αποδέχθηκε και ο Clooney συμπλήρωσε: «Με κάνει να γελάω. Όταν έκλεισα τα 60, η γυναίκα μου κι εγώ είχαμε ένα ωραίο δείπνο. Μιλούσαμε και είπα «Κοίτα, είμαι 60».

Τώρα που είμαι 63 της είπα: «Λοιπόν, άκου πώς έχει το πράγμα, μπορώ ακόμα να παίζω μπάσκετ με τα παιδιά. Μπορώ ακόμα να κάνω παρέα, να κάνω πολλά πράγματα. Σωματικά, είμαι ακόμα σε πολύ καλή φόρμα. Σε 20 χρόνια, όμως θα είμαι 80. Κι αυτό είναι ένα διαφορετικό νούμερο. Τα πράγματα αλλάζουν. Οπότε αυτά τα επόμενα 20 χρόνια πρέπει πραγματικά να επικεντρωθούμε όχι μόνο στη δουλειά, αν και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Πρέπει, επίσης, να επικεντρωθούμε στη ζωή».

Κι ο Brad, όμως, βρίσκεται στο ίδιο μήκος κύματος. «Αισθάνομαι το ίδιο. Προσπαθώ να απολαμβάνω τους ανθρώπους, που αγαπώ γύρω μου και να ζω. Δεν ξέρω πώς να μην ακουστεί κλισέ, αλλά ο αέρας είναι φρέσκος και το γρασίδι είναι πράσινο κι έχω γίνει λίγο σαν αυτόν τον τύπο». Οι δύο ηθοποιοί θα είναι συμπρωταγωνιστές στην νέα ταινία «Wolfs».

Πηγή: instagram / GQ

[mc4wp_form id="278"]