Η Miley Cyrus έγινε η νεότερη σταρ που έλαβε την ιδιότητα του θρύλου της Disney. Η τραγουδίστρια έγινε γνωστή παίζοντας τη Hannah Montana στη σειρά του Disney Channel που προβλήθηκε για πρώτη φορά το 2006 όταν ήταν 13 ετών.

Σε μια συναισθηματική ομιλία στο συνέδριο θαυμαστών D23 την Κυριακή, η Miley είπε ότι ήταν «ακόμα περήφανη που ήταν η Hannah Montana». Κέρδισε το πρώτο της Grammy νωρίτερα φέτος για το Flowers, το οποίο αναγνωρίστηκε ως καταγραφή ρεκόρ της χρονιάς για το 2023, μένοντας για 10 εβδομάδες στο νούμερο ένα στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η 31χρονη δέχτηκε χειροκροτήματα από το πλήθος των 12.000 ατόμων όταν παρέλαβε το βραβείο της στο Honda Centre στο Anaheim της Καλιφόρνια, το σπίτι της Disneyland. Είπε στο κοινό ότι λίγο από όλα έχουν αλλάξει από τον πρωταγωνιστικό ρόλο της ερμηνεύοντας μια έφηβη που κάνει διπλή ζωή ως pop star αλλά πως ταυτόχρονα τίποτα δεν έχει αλλάξει κιόλας καθόλου.

Ένα μικρό κορίτσι με ένα μεγάλο όνειρο

Η Miley βγήκε στη σκηνή καθώς η τραγουδίστρια της country, Lainey Wilson τραγούδησε ένα από τα πιο δημοφιλή κομμάτια της Hannah Montana, The Best of Both Worlds. Έγινε συναισθηματική καθώς μιλούσε στο κοινό για την πρώτη της εμφάνιση ως Hannah. «Χρειαζόμασταν πλάνα που να παίζει σε sold out συναυλίες, αλλά κανείς δεν ήξερε ποια ήταν, γνωστή και ως Miley», είπε. Τα εισιτήρια δόθηκαν σε ένα εμπορικό κέντρο, συνέχισε, «όπου θα είχα την πρώτη μου δωρεάν συναυλία». «Στην πραγματικότητα ήμουν ένα κοριτσάκι με μια ξανθιά περούκα στο εμπορικό κέντρο με ένα μεγάλο όνειρο. Αλλά στην καρδιά μου ήμουν η Hannah Montana και ήμουν τόσο περήφανη που ήμουν», είπε.
«Αυτό το βραβείο είναι αφιερωμένο στη Hannah και σε όλους τους καταπληκτικούς, πιστούς θαυμαστές της και σε όλους όσους έκαναν το όνειρό μου πραγματικότητα. Για να αναφέρω την ίδια τη θρύλο, This Is The Life».

Η Miley αστειεύτηκε επίσης λέγοντας ότι «σίγουρα δεν δημιουργήθηκε σε εργαστήριο», σε ένα νεύμα για τις φήμες ότι τα παιδιά της Disney δημιουργούνται στο γραφείο της Disney στην Καλιφόρνια. «Αν ίσχυε αυτό, θα πρέπει να υπήρξε ένα σφάλμα στο σύστημα που μου προκάλεσε δυσλειτουργία κάπου μεταξύ του 2013 και του 2016».

Η Miley άφησε πίσω της την παιδική της εικόνα το 2013 που κυκλοφόρησε το τέταρτο άλμπουμ της, Bangerz. Την ίδια χρονιά έκανε ένα ντουέτο του We Can’t Stop με τον τραγουδιστή των Blurred Lines Robin Thicke στα MTV VMA. Η παράσταση ήταν τόσο προκλητική που προκάλεσε κριτική ακόμη και από τον εφευρέτη του αφρού – ένα στήριγμα που χρησιμοποίησε η Miley με αξέχαστους τρόπους κατά τη διάρκεια της παράστασης.

Πηγή: BBC

[mc4wp_form id="278"]