Ζωντανά χρώματα, ζεστά ρουζ, λαμπερή επιδερμίδα—το μεγαλύτερο μέρος των τάσεων μακιγιάζ του καλοκαιριού του 2024 φαίνεται να αντλεί έμπνευση από την ίδια τη σεζόν. Το κυρίαρχο θέμα για το καλοκαίρι του 2024 είναι το ρουζ, το ηλιοκαμένο φυσικά δέρμα και το χρώμα στα μάτια, λένε οι makeup artists. Οπότε πάμε να δούμε αναλυτικά τις τάσεις τώρα που θα κυκλοφορείτε στο νησί.

Το ρουζ ombré που εφαρμόζεται για να τιμήσει το ηλιοβασίλεμα του καλοκαιριού συνδυάζει ροζ, μανταρινί και κοραλλί για ένα όμορφο, ανανεωμένο αποτέλεσμα. Η καθολικά κολακευτική τάση ξεκίνησε από την beauty influencer Alissa Janay και η επακόλουθη, ζωγραφική προσέγγιση προσαρμόζεται εύκολα ανάλογα με το πρόσωπο και το γούστο σας.

Συνεχίζοντας με το ρουζ, είτε προτιμάτε ένα ψεύτικο ρουζ από τον ήλιο είτε ένα κρεμώδες ρουζ, οι στροβιλισμοί χρωστικής ουσίας που έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν την επιδερμίδα σας να φαίνεται φυσικά κοκκινισμένη είναι μεταξύ των κορυφαίων της σεζόν.

Αν θέλετε να πετύχετε κάτι πιο άγριο, η ομορφιά του grunge έχει ανοδική τάση εδώ και λίγο καιρό, πράγμα που σημαίνει ότι το eye liner αυτής της σεζόν έχει μουτζουρωθεί επαναστατικά. Βάλτε eyeliner, μουντζουρώστε, γεμίστε τις βλεφαρίδες σας με μάσκαρα και περάστε τα βλέφαρά σας με λάμψη ή γκλίτερ.

Στα βασικά, το καλοκαίρι και το lip gloss είναι ο ιδανικός συνδυασμός μιας κι ένα απλό πέρασμα στα χείλη δίνει τη δυνατότητα να χαρίσει μια απλή λάμψη. Επενδύστε σε μια γυαλάδα που έρχεται με οφέλη για την περιποίηση του δέρματός σας, δηλαδή σε ένα προϊόν γεμάτο με θρεπτικά συστατικά όπως λάδι jojoba, υαλουρονικό οξύ και βιταμίνη Ε για να διατηρεί τα χείλη σας απαλά, λεία και ενυδατωμένα.

Διευρύνετε την παλέτα σας χωρίς να ανανεώσετε ολόκληρη την εμφάνισή σας, επιλέγοντας απλά μια χρωματιστή μάσκαρα. Μαζί με την προσθήκη ενός pop ύφους, μια καλή στρατηγική επιλογή μπορεί να ανοίξει τα μάτια σας και να ενισχύσει τις ίριδές σας. Αγαπήστε μια χρωματιστή μάσκαρα, ειδικά μια ηλεκτρίκ μπλε ή μοβ.

Η εποχή των μούρων επεκτείνεται και στην παλέτα του μακιγιάζ σας. Ο στόχος εδώ είναι να φανεί σαν το χρώμα των χειλιών σας να προέρχεται από ένα δάγκωμα μούρων. Όταν δημιουργείτε θαμπά χείλη, είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε ένα προϊόν για τα χείλη που δεν είναι εξαιρετικά γυαλιστερό. Θέλετε το προϊόν να έχει πλούσια χρωστική ουσία, ώστε να βλέπετε το αποτέλεσμα.

Οι πινελιές του highlighter μπορούν να κάνουν ακόμα και το γυμνό δέρμα όμορφο, μαργαριταρένιο και τέλειο. Οι νότες ομορφιάς που μοιάζουν με κούκλες είναι απαραίτητες για το καλοκαίρι του 2024. Αυτή η τάση εστιάζει στο ρουζ στα μήλα των μάγουλων, οι ροζ αποχρώσεις αναμειγνύονται διακριτικά προς τον κρόταφο και συχνά ταιριάζουν με ένα εξίσου ζαχαρένιο χρώμα χειλιών.

Τέλος ήρθε η ώρα για τις κατάλληλες σκιές. Από όλες τις μπλε αποχρώσεις έως τα neon lime (γνωστά και ως Brat-girl green), οι σκιές της σεζόν είναι δροσερές αλλά ζωηρές και το τολμηρό μακιγιάζ ματιών επέστρεψε. Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν το μακιγιάζ ως μια μορφή δημιουργικής έκφρασης με βάση τη διάθεσή τους ή το πού βρίσκονται στη ζωή. Εάν αισθάνεστε εξαιρετικά παιχνιδιάρικες μπορείτε να πειραματιστείτε με ζωηρά χρώματα.

Πηγή: Instyle

[mc4wp_form id="278"]