Ο Ryan Gosling και η Eva Mendes απολαμβάνουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Το ζευγάρι εθεάθη να παρακολουθεί στους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες σήμερα, ημέρα Κυριακή, κατά τη διάρκεια μιας σπάνιας δημόσιας εξόδου. Παρακολούθησαν το ατομικό Grand Prix freestyle στο Chateau de Versailles πριν προλάβουν τον τελικό των γυναικών στους ασύμμετρους ζυγούς στο Bercy Stadium.

Κατά τη σημερινή ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων, φορούσαν και οι δύο γυαλιά ηλίου και καπέλα για να προστατεύονται από τον ήλιο όσο παρακολουθούσαν τον ιππικό αγώνα.

Ο Gosling φορούσε ένα λευκό καπέλο που έγραφε Παρίσι 2024, ενώ η Mendes φορούσε ένα καπέλο παραλίας και μεγάλα λευκά γυαλιά. Η Γερμανία κατάφερε και πήρε το χρυσό και το ασήμι στη διοργάνωση. Συγκεκριμένα, η αναβάτρια Jessica von Bredow-Werndl βγήκε νικήτρια, καθώς η Γερμανίδα Isabell Werth κέρδισε το ασήμι και η Charlotte Fry από τη Μεγάλη Βρετανία σημείωσε το χάλκινο.

Αργότερα, ο Gosling και η Mendes εθεάθησαν ξανά να απολαμβάνουν λίγη γυμναστική στον τελικό των ασύμμετρων ζυγών γυναικών στο Bercy Arena, αφού ο Gosling άλλαξε το λευκό του καπέλο με ένα πράσινο, σύμφωνα με τη μετάδοση του NBC, οι εικόνες του οποίου κοινοποιήθηκαν στο X. Το ζευγάρι φάνηκε επίσης να συνοδεύεται από τις κόρες τους, Esmeralda, και Amada.

Το οικογενειακό ταξίδι στο Παρίσι σηματοδότησε μια σπάνια έξοδο για το ζευγάρι, το οποίο δεν έχει φωτογραφηθεί δημόσια μαζί εδώ και μερικά χρόνια. Ο Gosling και η Mendes – που γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του The Place Beyond the Pines το 2011 – εξακολουθούν να στηρίζουν ο ένας τον άλλο δηλώνοντάς το δημόσια καθ’ όλη τη διάρκεια των επαγγελματικών τους προσπαθειών.

Πρόσφατα, η Mendes βρέθηκε στο PEOPLE για το Beautiful Issue τον Μάιο, όταν και είπε ότι ο Gosling την υποστηρίζει «με όλους τους τρόπους που χρειάζομαι να με υποστηρίζουν».

Κατά τη διάρκεια της ίδιας συνέντευξης, η σταρ του Girl in Progress εξήγησε γιατί αποφάσισε να κάνει ένα βήμα πίσω από την υποκριτική τα τελευταία χρόνια για να επικεντρωθεί στα παιδιά της, αποκαλώντας την «την πιο εύκολη απόφαση που έχω πάρει ποτέ».

«Ήμουν μεγαλύτερη και ήξερα ότι τα παιδιά μου θα είναι μικρά μία και μοναδική φορά και ό,τι κάνω ή δεν κάνω αυτή τη στιγμή θα τα επηρεάσει στην υπόλοιπη ζωή τους», είπε η Mendes. «Η καριέρα έρχεται και φεύγει, αλλά παιδιά, ναι, αυτό ήταν εύκολο για μένα. Είναι απλά χρόνια μορφοποίησης. Ήθελα να είμαι εκεί για όλα».

Όσο για τη ζωή του ζευγαριού στο σπίτι, η Mendes είχε αποκαλύψει σε εκείνο το τεύχος ότι ο Gosling μαγειρεύει ενώ εκείνη ασχολείται με το καθάρισμα. «Δεν είμαι μαγείρισσα, οπότε ο άνθρωπός μου μαγειρεύει και εγώ καθαρίζω, οπότε είναι ωραίο. Δεν μπορώ να μαγειρέψω. Δεν θα θέλατε να μαγειρεύω», είπε.

Ο Gosling, επίσης, έχει εκφράσει την υποστήριξη που λαμβάνει από την Mendes, λέγοντας στην Extra κατά την πρεμιέρα του The Fall Guy στο Λος Άντζελες τον Μάιο ότι «δεν θα μπορούσε να είναι εδώ χωρίς αυτήν».

«Είναι με τα κορίτσια, και όταν δουλεύει, μένω και εγώ σπίτι με τα κορίτσια», είπε, προσθέτοντας αργότερα: «Είναι επίσης σαν την προπονήτριά μου υποκριτικής. Έχει γίνει πραγματικά η καλύτερη προπονήτρια υποκριτικής που είχα ποτέ, είναι ατελείωτο το πώς με βοηθάει».

Πηγή: People

[mc4wp_form id="278"]