Αν έχετε παρακολουθήσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού 2024, θα έχετε δει πολλούς ανθρώπους να μιλούν για την Kim Yeji, την πιο “cool” ολυμπιακή αθλήτρια στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η σκοπεύτρια της Δημοκρατίας της Κορέας κέρδισε το ασημένιο στο αγώνισμα των 10 μέτρων αεροβόλου πιστολιού γυναικών, όπου ηττήθηκε μόνο από την συμπατριώτισσά της και συγκάτοικο του Ολυμπιακού Χωριού Oh Ye Jin, η οποία σημείωσε Ολυμπιακό Ρεκόρ 243,2.

Οι θαυμαστές έχουν αιχμαλωτιστεί από την Kim στα social media και έχει γίνει viral σε όλο τον κόσμο κατά τη διάρκεια των Αγώνων. Ωστόσο, δεν είναι μόνο οι δεξιότητές της στην ευκρινή σκοποβολή που έχουν κάνει την Kim νέα αγαπημένη του κόσμου.

Η πιο cool sharpshouter των Ολυμπιακών Αγώνων

Αν κάτι ξεχωρίζει στην Kim, είναι η επική εμφάνισή της με τα ειδικά γυαλιά που φοράει για να βοηθήσουν στην ακρίβεια. Μοιάζουν σαν κάτι βγαλμένο από ταινία επιστημονικής φαντασίας και είναι δημοφιλείς στους αθλητές σκοποβολής καθώς βοηθούν στην αποφυγή θαμπώματος και στην αύξηση της οπτικής εστίασης. Περιλαμβάνουν φακό, παρωπίδες και μηχανική ίριδα. Όχι μόνο φοράει αυτά τα γυαλιά η Kim, αλλά η κομψή συμπεριφορά και η γλώσσα του σώματός της δημιουργούν μια μοναδική εμφάνιση.

Συγκεκριμένα, ένα viral βίντεο δείχνει την ψυχραιμία και την εντυπωσιακή εμφάνιση της Kim, ντυμένη ολόμαυρα καθώς έσπασε ήρεμα το παγκόσμιο ρεκόρ στο αγώνισμα των 25 μέτρων πιστόλι γυναικών. Έδειξε την ίδια ποιότητα και κλάση στο Παρίσι 2024 για να κερδίσει το πρώτο της μετάλλιο στους πρώτους Αγώνες της στη γαλλική πρωτεύουσα.

Το γούρι της Kim

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το “swag” της Kim ενώ αγωνίζεται, αλλά αυτό που την κάνει ακόμα πιο δημοφιλή είναι η αυθεντικότητά της, ειδικά με τη βοήθεια ενός μικρού φίλου.

Η Kim φορούσε έναν λούτρινο ελέφαντα στη μέση της ενώ διαγωνιζόταν, ένα παιχνίδι που ανήκει στη μικρή της κόρη. Οι φωτογραφίες είναι υπέροχες, η σκοπεύτρια σε πλήρη εστίαση και μοιάζει σαν να ολοκληρώνει μια επιχείρηση – με ένα λούτρινο ζωάκι στο πλευρό της.

Είναι μια υπέροχη πινελιά που έχουν λατρέψει οι θαυμαστές, και σίγουρα η κόρη της. Ίσως ήταν γούρι για καλή τύχη να κουβαλάει ένα γκρίζο ζώο, που την οδήγησε στο ασημένιο μετάλλιο στο Chateauroux.

Η Kim θα αγωνιστεί στη συνέχεια στα προκριματικά πιστόλι 25 μέτρων γυναικών στις 2 Αυγούστου.

Πηγή: Olympics.com

[mc4wp_form id="278"]