Εντυπωσιακή, απαστράπτουσα και χαμογελαστή εμφανίστηκε στο Gala της 14ης γιορτής του Κινηματογράφου ‘’Atlantida Mallorca Film Fest’’, στο Πολιτιστικό Κέντρο Misericordia, στην Πάλμα, η βασίλισσα της Ισπανίας, Λετίθια.

Φορώντας εντυπωσιακή τουαλέτα, σε light μπεζ τόνο, του οίκου BOSS κι all time classic πέδιλα Mango, που κοστίζουν μόλις 40 ευρώ, κυριολεκτικά έκλεψε την παράσταση.

H βασίλισσα απένειμε το βραβείο ”Masters Of Cinema” στον ηθοποιό και παραγωγό, Μάικλ Ντάγκλας. Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός δήλωσε: «Είναι μια απίστευτη τιμή. Είναι πολύ ιδιαίτερη για μένα. Η Μαγιόρκα είναι το δεύτερο σπίτι μου. Το αγαπώ πολύ αυτό το νησί. Είναι ένα μαγικό μέρος για μένα. Οι κάτοικοι της Μαγιόρκα ήταν τόσο καλοί μαζί μου, τόσο προσεκτικοί. Σεβάστηκαν την ιδιωτική μου ζωή. Έρχομαι εδώ κάθε φορά που τελειώνω ένα έργο».

Πράγματι, ο Ντάγκλας και η Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς γνωρίζουν καλά τις Βαλεαρίδες Νήσους, καθώς διαθέτουν σπίτι στη Βαλντεμόσα, το οποίο κάποτε ήταν ιδιοκτησία του αρχιδούκα Λουδοβίκου Σαλβαδόρ της Αυστρίας-Τοσκάνης.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, η βασίλισσα Λετίθια προεδρεύει του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Atlàntida, στην Μαγιόρκα. Η συμμετοχή της στην εκδήλωση αυτή σηματοδοτεί, κάθε χρόνο, την έναρξη του προγράμματος.

Το 2023, η μονάρχης τίμησε την Γαλλοελβετή ηθοποιό, Ιρέν Ζακόμπ, ενώ το 2022, η ηθοποιός Ιζαμπέλ Υπέρ βραβεύτηκε με το βραβείο “Masters of Cinema”.

[mc4wp_form id="278"]