Αν ψάχνετε για ένα ολοκαίνουργιο σπίτι που σίγουρα θα ξεχωρίζει σε σύγκριση με τους φίλους σας, τότε μην ψάχνετε περισσότερο. Υπάρχει ένα σπίτι βγαλμένο από τη Barbie Land, στο Hamilton, New Jersey. Πάντα προσπαθούμε να ανανεώνουμε τα σπίτια μας και να τα κάνουμε μοναδικά για εμάς, όμως αυτή η ιδιοκτήτρια το έχει πάει στο επόμενο επίπεδο.

Στην κομητεία Mercer του New Jersey, υπάρχει ένα σπίτι προς πώληση που θα μείνει αξέχαστο χωρίς αμφιβολία για όσους αποφασίσουν να κάνουν μια περιήγηση σε αυτό. Είναι ένα σπίτι που πωλείται και περιμένει τον νέο του ιδιοκτήτη να το αγοράσει.

Έχει τραβήξει την προσοχή των ντόπιων λόγω της διακόσμησης στο εσωτερικό του σπιτιού. Όταν κοιτάτε τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο Zillow (ένα πασίγνωστο αμερικάνικο μεσιτικό γραφείο), είναι σαν το ροζ χρώμα να κυριεύει ολόκληρο το σπίτι. Η προσοχή στη λεπτομέρεια που έδωσε η προηγούμενη ιδιοκτήτρια όταν διακοσμούσε αυτό το όμορφο σπίτι είναι απαράμιλλη. Από τη ροζ ανθισμένη ταπετσαρία μέχρι τις ροζ τουαλέτες και τον νεροχύτη στο εσωτερικό του μπάνιου, αυτό το σπίτι μοιάζει με ένα πραγματικό σπίτι των ονείρων της Barbie που όμως είναι ανθρώπινο.

Υπάρχει επίσης ένας χώρος θεάτρου στο σπίτι που είναι διακοσμημένος με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο. Κάθε εκατοστό αυτού του όμορφου σπιτιού έχει την πιο όμορφη διακόσμηση και είναι απλώς όνειρο. Το σπίτι πωλείται για 500.000 δολάρια και βρίσκεται στη διεύθυνση 835 Hughs Drive στο Hamilton του New Jersey.

Το σπίτι έχει βγει προς πώληση μόνο για περίπου μια εβδομάδα περίπου και έχει ήδη τόσους πολλούς ανθρώπους που μιλούν γι’ αυτό. Μάλιστα η ιδιοκτήτριά του, δημοσίευσε το παρακάτω κείμενο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «Το σπιτάκι μου έχει τύχει μεγάλης προσοχής την τελευταία εβδομάδα! Ευχαριστώ πολύ όλους όσους με προσέγγισαν και έδειξαν σε εμένα (και στο σπίτι μου!) τόση καλοσύνη. Το εκτιμώ περισσότερο από όσο μπορώ να πω. Ένιωσα πολύ απομονωμένη και λυπημένη όταν έπρεπε να φύγω από ένα σπίτι που αγαπούσα τόσο πολύ, αλλά η γενναιοδωρία σας μετέτρεψε αυτή τη μετάβαση σε μια ζεστή, υπέροχη στιγμή στη ζωή μου. Και είμαι τόσο, τόσο ευγνώμων».

Αν αγαπάτε τη ροζ και διασκεδαστική διακόσμηση, αυτό είναι σίγουρα ένα σπίτι για εσάς. Δεν θα χρειαστεί να βάψετε ούτε έναν τοίχο και μπορείτε να ζήσετε στο σπίτι των ονείρων της Barbie.

Ρίξτε μια ματιά μέσα!

Με πληροφορίες από Good News Network.


[mc4wp_form id="278"]