Εντελώς καλοκαιρινή, η Halle Berry δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες για να γιορτάσει την 20η επέτειο μιας από τις καλύτερες ταινίες της, που φυσικά είναι η Catwoman. Στην ανάρτησή της στο Instagram, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός ποζάρει τόπλες φορώντας μια ασπρόμαυρη μάσκα γάτας σε στυλ μεταμφίεσης και κρατώντας ψηλά τα νέα της κατοικίδια, τα γατάκια Boots και Coco. Σε ένα άλλο πλάνο, φαίνεται να φοράει μικρό μαύρο εσώρουχο με πάνελ σε σχήμα γάτας.

«Και ΑΚΟΜΑ… νιαουρίζω! Έχουν περάσει 20 χρόνια σήμερα από τότε που είχα την τιμή να ζωντανέψω αυτόν τον εμβληματικό χαρακτήρα. Θα είναι πάντα κοντά στην καρδιά μου και θα είμαι για πάντα η Patience Phillips, γνωστή και ως CATWOMAN!» έγραψε στην περιγραφή της δημοσίευσης.

Η ηθοποιός βρήκε επίσης την ευκαιρία να ευχαριστήσει την Jee H. Lim, η οποία τη βοήθησε να σώσει τις νέες της γάτες.

«Ευχαριστώ! Όταν αυτές οι μαύρες καλλονές εμφανίστηκαν στην αυλή μου αναζητώντας τη μητέρα τους, η Jee μας βοήθησε στη διαδικασία διάσωσης. Για πάντα ευγνώμονες!» πρόσθεσε η ηθοποιός για να ολοκληρώσει τη λεζάντα.

Η Berry μίλησε πρόσφατα στο Entertainment Weekly για τις νέες προσθήκες στην οικογένειά της, σημειώνοντας ότι ο χρόνος της προετοιμασίας για την Catwoman του 2004 την έκανε σχεδόν γάτα. «Μόλις έσωσα τέσσερα γατάκια που βρήκα στην αυλή μου πριν από τρεις εβδομάδες», μοιράστηκε. «Είμαι μια γυναίκα-γατούλα διαχρονικά, λόγω αυτής της εμπειρίας και αυτών των σχέσεων. Αυτή η εμπειρία με άλλαξε».

Σε μια αληθινή στιγμή μεθοδολογικής υποκριτικής, η ηθοποιός περιέγραψε ότι αφιέρωσε χρόνο για να παρατηρήσει τις γάτες και να ενσαρκώσει πραγματικά τα χαρακτηριστικά των αιλουροειδών.

«Έβλεπα, μελέτησα και έμαθα πώς σκέφτονται οι γάτες», είπε, προσθέτοντας ότι συμπεριφερόταν σαν γάτα όλη την ώρα και ότι σερνόταν γύρω από το σπίτι της, προσπαθώντας να πηδήξει στους πάγκους της, σκεπτόμενη: «Αν ήμουν γάτα, πώς θα πήγαινα εκεί πάνω;». «Ζούσα έτσι 24/7».

Μιλώντας συγκεκριμένα για τα νέα μέλη της οικογένειας, η Berry είπε ότι η μητέρα τους συνεχίζει να μένει έξω από το σπίτι της ενώ τα δύο γατάκια μένουν μέσα. Το People σημειώνει ότι η ηθοποιός έχει και 2 σκυλιά.

Με πληροφορίες από Instyle.

[mc4wp_form id="278"]