Η μία δημοσίευσε φωτογραφίες της στο Λούβρο, λέγοντας: «Κάθε φορά που επιστρέφω στο Παρίσι, θυμάμαι ότι υπάρχει τόση πολλή ομορφιά και χαρά ακόμα στον κόσμο». Η δεύτερη εθεάθη σε ένα πλωτό πιάνο στον ποταμό Σηκουάνα. Ο Emmanuel Macron είχε σχεδόν καταφέρει να κρατήσει το μυστικό μέχρι τώρα, αλλά υπάρχει αυξανόμενη βεβαιότητα ότι θα δούμε ένα ντουέτο της Céline Dion και της Lady Gaga στην λαμπερή τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι, το βράδυ της Παρασκευής.

Και όχι κανένα παλιό ντουέτο. Οι παγκόσμιες σταρ αναμένεται να ερμηνεύσουν το «La Vie en Rose» της Édith Piaf, σε μια επίδειξη ήπιας γαλλικής δύναμης, κάτι που δυσκολεύτηκε να κρατήσει για τον εαυτό του ο Macron, όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τις αναρτήσεις της Dion στο Instagram.

«Προφανώς έφτασε στο Παρίσι, είναι υπέροχο!» εξομολογήθηκε στο γαλλικό τηλεοπτικό κανάλι France 2. «Θα ήμουν πολύ χαρούμενος αν μπορούσε να είναι σε αυτή την τελετή έναρξης, όπως όλοι οι συμπατριώτες μας. Δεν θα αποκαλύψω τίποτα, τι έχουν ετοιμάσει [ο διευθυντής της τελετής έναρξης] Thomas Jolly και όλες οι ομάδες του», πρόσθεσε ο Macron με μια γαλήνια λάμψη στα μάτια. «Υπάρχει και μια έκπληξη». Και κατέληξε, χαμογελώντας: «Δεν είμαι υπεύθυνος για το πρόγραμμά του».

Η φημολογούμενη εμφάνιση της Dion θα σηματοδοτούσε την πρώτη της εμφάνιση από τότε που αναγκάστηκε να σταματήσει το πρόγραμμα των περιοδειών της και να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας αφού διαγνώστηκε τον Δεκέμβριο του 2022 με το Stiff Person Syndrome, μια σπάνια, χρόνια νευρολογική διαταραχή που προκαλεί μυϊκή δυσκαμψία και μερικές φορές έντονους σπασμούς. Τελευταία φορά εμφανίστηκε ζωντανά στη Νέα Υόρκη την άνοιξη του 2020.

Σύμφωνα με το RTL, έχει καταβληθεί κάθε προσπάθεια για να παραμείνει η Γαλλοκαναδή τραγουδίστρια χαλαρή ενόψει της επιστροφής της. Έφτασε στο Παρίσι σε ένα ιδιωτικό τζετ από το σπίτι της στο Βέγκας και μένει σε μια πολυτελή σουίτα στο Royal Monceau στα Ηλύσια Πεδία, από το οποίο ξενοδοχείο εθεάθη κατά σύμπτωση να βγαίνει αυτή την εβδομάδα και η Lady Gaga και να δίνει φιλιά στους θαυμαστές της.

Σύμφωνα με ορισμένα μέσα ενημέρωσης, η Dion θα αμειφθεί με 2 εκατομμύρια ευρώ και θα είναι ντυμένη με μια ροζ και μαύρη πουπουλένια κάπα από τον Dior.

Όσο για την Gaga, τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας γύρω από τον Σηκουάνα δεν εμπόδισαν έναν ατρόμητο θαυμαστή να δημοσιεύσει τη Δευτέρα μια φωτογραφία κάποιας που της έμοιαζε πολύ δίπλα σε ένα λευκό πιάνο, σε ένα πλωτό νησί στο ποτάμι.

Οι τραγουδίστριες δε θα δυσκολευτούν γλωσσικά να ερμηνεύσουν το «La Vie en Rose» μιας και η Dion γεννήθηκε στον γαλλόφωνο Καρλομάγνο του Κεμπέκ, μια μικρή πόλη κοντά στο Μόντρεαλ.

Η Lady Gaga, της οποίας η μητέρα είναι μισή Ιταλίδα και μισή Γαλλίδα, έχει περιγράψει τη γνώση της στη γλώσσα ως «merdique» (=χάλια), αλλά έχει μιλήσει στο παρελθόν για το πώς αυξάνεται η εμπιστοσύνη της στη γλώσσα όταν αρχίζει να εξασκείται.

Η Dion ερμήνευσε το “The Power of the Dream” στην τελετή έναρξης στους αγώνες της Ατλάντα το 1996, ένα τραγούδι που γράφτηκε και δημιουργήθηκε ειδικά για την περίσταση, και οι φήμες ότι η 56χρονη στόχευε σε μια επιστροφή στους Ολυμπιακούς Αγώνες κυκλοφόρησαν από τότε που εμφανίστηκε στο εξώφυλλο της γαλλικής Vogue τον Απρίλιο.

Η Dion είχε μιλήσει για ένα εξαντλητικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης για να ανακτήσει τη δύναμη και την υγεία της από μια κατάσταση που κάποτε παρομοίαζε με στραγγαλισμό. «Θέλω να είμαι ο καλύτερος εαυτός μου. Θέλω να ξαναδώ τον Πύργο του Άιφελ», είχε πει στη Vogue.

Με πληροφορίες από The Guardian.

[mc4wp_form id="278"]