Ένα sequel του The Devil Wears Prada φέρεται να ετοιμάζεται στη Disney, με τη Meryl Streep και την Emily Blunt να επαναλαμβάνουν τους χαρακτήρες τους από την εμβληματική ταινία του 2006.

Σύμφωνα με τον Puck, ο οποίος ανέφερε πρώτος την είδηση, ακολουθεί τη Miranda Priestly, την Streep, «στο τέλος της καριέρας της, αντιμετωπίζοντας την παρακμή της παραδοσιακής έκδοσης περιοδικών». Η Blunt, η οποία έπαιξε τη λυσσαλέα βοηθό της Miranda, Emily Charlton, έχει προχωρήσει στη ζωή της για να γίνει στέλεχος «σε μια ομάδα πολυτελείας», που ο διαφημιστικός της προϋπολογισμός είναι το ποσό που χρειάζεται η Priestley για να σώσει το περιοδικό της.

Η σεναριογράφος Aline Brosh McKenna, ο σκηνοθέτης David Frankel και η παραγωγός Wendy Finerman φέρονται επίσης να βρίσκονται σε συζητήσεις για την επιστροφή.

Η συγγραφέας ωστόσο, ακουγόταν αμφίβολη σε συνέντευξή της νωρίτερα φέτος. «Δεν νομίζω ότι θα συμβεί ποτέ η συνέχεια αυτής της ιστορίας», είχε πει. Το The Devil Wears Prada, βασισμένο στο μυθιστόρημα της Lauren Weisberger του 2003, ακολουθεί την Andrea καθώς πιάνει δουλειά για την Priestly, την παγωμένη συντάκτρια ενός από τα σημαντικότερα περιοδικά μόδας της Νέας Υόρκης.

Για τον χαρακτήρα της Priestly θεωρείται ότι αποτέλεσε έμπνευση, τουλάχιστον εν μέρει, η αρχισυντάκτρια της Vogue, Anna Wintour, στην οποία εργαζόταν η Weisberger ως προσωπική βοηθός.

Η ταινία αποτέλεσε μεγάλη επιτυχία και συγκέντρωσε 326,7 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως με τα εισιτήρια που έκοψε. Έκανε ακόμα τη Streep να κερδίσει Χρυσή Σφαίρα για την καλύτερη ηθοποιό σε κωμωδία.

Πέρυσι, η Blunt και η Hathaway επανενώθηκαν για τη σειρά Actors on Actors του Variety και αναπόλησαν τον χρόνο που δούλευαν μαζί με τη Streep. Η Blunt έχει μάλιστα δηλώσει, ότι δεν μπορούσε να σταματήσει να γελάει ενώ γύριζε την ταινία, καθώς ο χαρακτήρας της «ήταν τόσο φρικτός τις περισσότερες φορές απέναντι στην Anne».

Το cast επανενώθηκε στα βραβεία SAG με τις τρεις συμπρωταγωνίστριες να συναντιούνται για να απονείμουν ένα βραβείο, μια αλληλεπίδραση που ενθουσίασε τους θαυμαστές καθώς παρέθεσαν λόγια από την ταινία. Η Finerman έχει μιλήσει στο παρελθόν για το casting της ταινίας εξηγώντας πώς η Streep σχεδόν δεν έπαιξε τον εμβληματικό ρόλο. «Οι άνθρωποι νόμιζαν ότι ήμασταν τρελοί. Θέλω να πω, άνθρωποι με κάλεσαν για να μου πουν ότι έχω ξεφύγει και πως η Streep δεν ήταν ποτέ αστεία ούτε μια μέρα στη ζωή της», είπε σε ένα επεισόδιο του podcast του Hollywood Gold, αναφερόμενη στην ηθοποιό. «Ήταν αστεία και έκαναν λάθος. Αλλά αυτός ήταν σαφώς ένας διαφορετικός ρόλος για εκείνη. Νομίζω ότι ήταν μέρος της διασκέδασης του απροσδόκητου», συμπλήρωσε.

Με πληροφορίες από Independent.

[mc4wp_form id="278"]