Τώρα που το καλοκαίρι είναι σε πλήρη εξέλιξη και η ζέστη είναι εδώ, αρχίζουμε να δίνουμε προτεραιότητα σε τρόπους για να παραμείνουμε δροσεροί, ειδικά αν δεν υπάρχει πουθενά κλιματιστικό. Σε μια προσπάθεια να διατηρήσουμε μια καλή θερμοκρασία, προσανατολιζόμαστε προς τα ρούχα που είναι ελάχιστα και ελαφριά σε ύφασμα και στυλ. Συχνά αυτό σημαίνει να φοράτε ένα τοπ ή φόρεμα που δεν καλύπτει επαρκώς τις τιράντες του σουτιέν. Και ειλικρινά, θα ήταν πολύ πιο εύκολο να παραλείψετε το σουτιέν εντελώς, με ένα στρώμα λιγότερο για να ιδρώσετε.

Ωστόσο, δε νιώθουμε όλοι άνετα να είμαστε τόσο «εκτεθειμένοι». Ακόμα κι αν επιλέξουμε ένα τοπ ή ένα φόρεμα για να φορέσουμε χωρίς σουτιέν, υπάρχει πάντα η πιθανότητα να γλιστρήσει κατά λάθος. Ορισμένα ελαφριά υφάσματα θα μπορούσαν επίσης να είναι πολύ διαφανή. Ποιοι είναι λοιπόν οι κανόνες για να παραλείψεις το σουτιέν το καλοκαίρι; Πώς θα ενσωματώσετε αυτή τη συνήθεια;

Βρείτε αλλού την κάλυψη

Τα καλύμματα για το στήθος είναι ένα ουσιαστικό προϊόν για να πορευθείτε αυτό το καλοκαίρι χωρίς σουτιέν. Αγοράστε ένα επαναχρησιμοποιήσιμο κάλυμμα, όχι από αυτά που κολλάνε, και αυτό πραγματικά θα λειτουργήσει καλύτερα για οποιονδήποτε έχει μικρότερο μέγεθος μπάντας και όχι μεγαλύτερο από ένα D.

Εάν το στήθος σας είναι μεγαλύτερο και χρειάζεστε κάποια υποστήριξη, οι στυλίστες προτείνουν ένα σουτιέν μόνο μπροστά με ένα σπρώξιμο προς τα πάνω.

Μερικές φορές ένα bralette με λουράκια είναι πραγματικά κολακευτικό για το ντύσιμό σας. Επιλέξτε ένα δαντελωτό bralette της δεκαετίας του ’90 ή bralette των αρχών του 2000.

Πολλοί στυλίστες προτείνουν να φοράτε πιο χοντρά ή πολυεπίπεδα υφάσματα για περισσότερη κάλυψη, π.χ. τζιν, βολάν ή διπλή κομμάτια με επένδυση. Ένας αγαπημένος τύπος ρούχων είναι ένα τοπ ή φόρεμα με ενσωματωμένο σουτιέν ή επένδυση. Παρέχει άνεση, ελαφριά στήριξη και το πιο σημαντικό, κάλυψη. Ένα μπλουζάκι ή φόρεμα σε στιλ halter είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή καθώς είναι στενό και προσφέρει στήριξη.

Φορέστε στενά tops

Τα φορέματα το καλοκαίρι δεν είναι καθόλου έξυπνα και ορισμένα στυλ λειτουργούν τέλεια όταν θέλετε να αποχωριστείτε το σουτιέν σας. Σύμφωνα με τους στυλίστες, φορέστε ένα φόρεμα με στενή μέση, κάτι με smocked μπούστο ή ακόμα και μπούστο σε στυλ κορσέ.

Κάντε layering

Τα λεπτά υφάσματα όπως το ζέρσεϊ και το μετάξι μπορούν να κολλήσουν στο δέρμα και να μην προσφέρουν καμία υποστήριξη. Είναι σημαντικό να το σκεφτείτε αυτό πού αν βρίσκεστε σε περιβάλλον γραφείου. Συνήθως οι κατάλληλες για το γραφείο μπλούζες και τοπ τείνουν να βγαίνουν σε πιο λεπτά υφάσματα όπως μετάξι ή ελαφρύ βαμβάκι. Αυτοί οι τύποι μπλούζας δεν προσφέρουν πολλά σε κάλυψη ή προστασία, ειδικά σε ένα γραφείο με κλιματισμό. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να παραλείψετε το σουτιέν αν περνάτε πολύ χρόνο σε ένα γραφείο. Τοποθετήστε ένα μη διαφανές φανελάκι κάτω από τη μπλούζα για κάλυψη και άνεση. Η στρώση είναι το κλειδί.

Αποφύγετε στράπλες μπλούζες που δεν έχουν σχεδιαστεί με ενσωματωμένη βάση στηθόδεσμου. Τείνουν να συμπιέζουν το στήθος και να δημιουργούν ένα αποτέλεσμα βύθισης. Όχι και τόσο χαριτωμένο.

Bralettes και oversized ρούχα

Για κάτι πιο casual αλλά κομψό, συνδυάστε ένα bralette με ένα oversized πουκάμισο ή ένα κιμονό. Τα bralette προσφέρουν και τη στήριξη ενός σουτιέν, αλλά και την κάλυψη ενός τοπ ταυτόχρονα, οπότε θα πρέπει να αποτελέσουν ένα βασικό κομμάτι της ντουλάπας σας.

Με πληροφορίες από το Instyle.

[mc4wp_form id="278"]