Το να επιλέγετε ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις το καλοκαίρι κάνει πάντα τα look σας πιο αέρινα – ένα άνετο λευκό μπλουζάκι ή ένα λινό φόρεμα τις πιο ζεστές μέρες του χρόνου είναι οι πιο σίγουρες επιλογές. Μπορεί να πιστεύετε ότι τα πιο σκούρα χρώματα, όπως το μαύρο, προσελκύουν περισσότερη θερμότητα, κάτι που φαίνεται σαν ένα σημαντικό απαγορευτικό για να τα επιλέξετε. Ωστόσο, τα μαύρα ρούχα και αξεσουάρ δεν πρέπει να αποφεύγονται τους καλοκαιρινούς μήνες. Μερικά από τα καλύτερα κομμάτια της αγοράς—φορέματα, φανελάκια, τσάντες παραλίας και μαγιό—αναδεικνύονται υπέροχα σε μαύρο χρώμα. Γιατί να μην τα δοκιμάσετε;

Αυτό το καλοκαίρι, αντί να εστιάσετε σε γεμάτες χρώματα εμφανίσεις, γιατί να μην επενδύσετε σε μαύρα ρούχα και αξεσουάρ από υφάσματα που αναπνέουν; Σκεφτείτε μια μαύρη μάξι φούστα με στράπλες τοπ ή ένα μίνιμαλ φόρεμα σε σατέν. Μια ελαφριά μαύρη ζακέτα είναι το τέλειο κομμάτι layering για δροσερά βράδια ή κλιματιζόμενα γραφεία και δεν μπορείτε ποτέ να κάνετε λάθος με τα κλασικά μαύρα σανδάλια. Όσον αφορά το styling, οι υφές, όπως η δαντέλα, προσθέτουν ένα στοιχείο αντίθεσης σε κάθε μαύρη εμφάνιση.

Ακόμα δε σας πείσαμε; Σκεφτείτε το εξής: Τα μαύρα ρούχα τείνουν να κρύβουν τον ιδρώτα καλύτερα από τα παστέλ ή τα ανοιχτόχρωμα ουδέτερα όπως το γκρι. Επιπλέον, ένα μαύρο ρούχο αναδεικνύει καλύτερα το μαύρισμά σας. Για να δούμε μερικά must-have ρούχα και αξεσουάρ.

Το crop παντελόνι

Τα παντελόνια κάπρι είναι το στυλ της σεζόν και φαίνονται ιδιαίτερα σικάτα όταν ενσωματώνονται σε μια ολόμαυρη εμφάνιση. Συνδυάστε με ένα halter top και διακριτικά χαμηλά σανδάλια ή ακολουθήστε μια πιο ρετρό διάθεση αν το παντελόνι σας είναι στυλ σωλήνα, φορώντας flatforms ή πλατφόρμες εσπαντρίγιες.

Η slim φούστα

Φορέστε την κλασική μάξι φούστα του με ένα πολύ στενό και κοντό τοπ για να ισορροπήσετε την αναλογία δέρματος στην εμφάνισή σας . Πάρτε μια ελαφριά μαύρη ζακέτα στους ώμους στο νησί και επιλέξτε ένα απλό ζευγάρι φλατ παπουτσιού.

Το πιο μίνιμαλ φόρεμα της γης

Ένα απλό μαύρο φόρεμα αναδεικνύεται με ό,τι αξεσουάρ και να επιλέξετε, ασημένια ή χρυσά. Κάντε styling επιλέγοντας πολύχρωμα κοκάλινα σκουλαρίκια και μεγάλα βραχιόλια και κρατώντας μια ψάθινη τσάντα. Πλέξτε στα μαλλιά σας ένα μαντήλι και μη φοβηθείτε το χρώμα στο παπούτσι.

Grown-up girlie

Συνδυάστε μια μαύρη μίνι φούστα με εφαρμοστό μπλουζάκι με κουμπιά, φλατ Mary Jane shoes, croshet τσάντα ακόμα και με σχέδιο και ένα διαχρονικό δερμάτινο ρολόι.

Ρευστά υφάσματα

Το ολόμαυρο look μπορείτε να το αισθάνεστε αέρινο αν επιλέξετε τα σωστά υφάσματα. Γι’ αυτό επιλέξτε μια δαντελένια φούστα, σατέν τοπ και kitten heels που θα απογειώσουν το στυλ σας. Η διχτυωτή tote είναι το ισοδύναμο της πιο cool τσάντας, προσθέστε της στο look σας άφοβα.

Όποιο κομμάτι και να επιλέξετε, θυμηθείτε πως το σωστό αξεσουάρ και το σωστό ζευγάρι παπούτσια, είναι εκείνα που μαρτυράνε το προσωπικό σας στυλ.

Με πληροφορίες από την αγγλική Vogue.

[mc4wp_form id="278"]