Ο καιρός γίνεται πιο κρύος, όλοι θέλουμε να νιώσουμε πιο άνετα και πολλοί από εμάς ετοιμάζουμε σούπες για να μας ζεστάνουν. Υπάρχει όμως ένας τρόπος να κάνετε τις συνταγές σας ακόμα πιο υγιεινές και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τις γεμίσετε με τα καλά υλικά. Ένας δημιουργός του TikTok, γνωστός ως @ketorecipes, μοιράστηκε πρόσφατα τον τρόπο, με τον οποίο μπορείτε να προσθέσετε 75 γραμμάρια πρωτεΐνης στις σούπες σας, και είναι πολύ εύκολο να το δημιουργήσετε.
Εκτός από το ότι είναι καλό για την υγεία σας, είπε ότι η σούπα είναι, επίσης, πολύ νόστιμη και κρεμώδης. Αν είστε οπαδός της κολοκύθας βουτύρου, σίγουρα θα τη λατρέψετε.
Για να φτιάξει τη σούπα κόβει μια κολοκύθα στη μέση, αφαιρεί το εσωτερικό της και την τετραγωνίζει διαγώνια χρησιμοποιώντας ένα μαχαίρι. Το βάζει σε ένα ταψί που είναι κατάλληλο για φούρνο μαζί με λίγο ψιλοκομμένο κόκκινο κρεμμύδι και μερικές πιπεριές. Πριν τη βάλει στο φούρνο για να ψηθεί, ρίχνει από πάνω λίγο ελαιόλαδο μαζί με λίγο αλάτι και τα μπαχαρικά της επιλογής του. Στη συνέχεια το βάζει στο φούρνο για να ψηθεί, μαζί με έναν βολβό σκόρδου, στους 210°C για 45 έως 50 λεπτά.
Εξηγεί: «Όταν τελειώσει, ανακατέψτε τα όλα μαζί με τους δύο αδιαμφισβήτητους σούπερ σταρ των πρωτεϊνών. Μιλάω φυσικά για το ζωμό οστών και το τυρί cottage». Στη λεζάντα, εξηγεί ότι χρησιμοποιεί περίπου 500 ml ζωμό οστών και περίπου 3/4 του τυριού cottage για να ολοκληρώσει το πιάτο. Μπορείτε, επίσης, να συμπληρώσετε τη σούπα με λίγη κρέμα γάλακτος ή μερικά ψιλοκομμένα βότανα, αν θέλετε.
Αυτό είναι κυριολεκτικά το μόνο που χρειάζεται για να βάλει πρωτεΐνη στη σούπα και έχει αφήσει τον κόσμο εξαιρετικά εντυπωσιασμένο. Κάποιοι παραδέχτηκαν ότι ανακάτεψαν και λίγο τη συνταγή.
Ένας έγραψε: «Την έφτιαξα απόψε, αλλά άλλαξα τη κολοκύθα με γλυκοπατάτες». Ένας άλλος πρόσθεσε: «Τυρί cottage; Πρέπει να το δοκιμάσω τώρα. Υπέροχη ιδέα!» Ένας τρίτος απάντησε: «Θα μπορούσα να το κάνω με τυρί: «Η κολοκύθα είναι τέλεια. Το αλατοπιπερώνω με δεντρολίβανο και θυμάρι». Εν τω μεταξύ, ένας τέταρτος σχολίασε επίσης: «Αυτό φαίνεται απατηλά απλό. Δεν το έχω ξαναδεί με το ζωμό οστών ή το τυρί cottage».
Πηγή: Cibum