Η Britney Spears, η Billie Eilish και ο Snoop Dogg είναι μόνο μερικοί από τους μουσικούς που εμφανίζονται σε φωτογραφικά πορτρέτα που δημοπρατούνται στο πλαίσιο του PHOTO24 των Milk Studios. Τα έσοδα από την ένατη ετήσια δημοπρασία θα ενισχύσουν τον οργανισμό νεολαίας στο Λος Άντζελες, Boys & Girls Club of Hollywood. Οι προσφορές είναι ανοιχτές επί του παρόντος στο artsy.net με VIP προβολή της παρτίδας που έχει οριστεί για τις 17 Οκτωβρίου στο Milk Studios LA στο Λος Άντζελες. Εισιτήρια διατίθενται στο givebutter.com.

Η φωτογραφία με την Spears, μια ασπρόμαυρη εκτύπωση, τραβήχτηκε το 1999 από τον Timothy White. Άλλες ασπρόμαυρες εικόνες περιλαμβάνουν μια της Cher από την πρώην φωτογράφο του “Saturday Night Live” στο πλατό Karen Kuehn και της Grace Jones από τον Greg Gorman. Το πορτρέτο της Eilish από τον John Jay, με τίτλο “Languor”, δείχνει την τραγουδίστρια να κάθεται σε έναν καναπέ και να κοιτάζει την κάμερα. Μια φωτογραφία της Naomi Campbell από την Pamela Hanson τραβήχτηκε αρχικά για τη γαλλική Vogue το 1990. Σε μια φωτογραφία του Philippe McClelland, ο Snoop Dogg φαίνεται μέσα από μια σκισμένη αμερικανική σημαία. Μια φωτογραφία του David Bowie τράβηξε ο Brad Elterman το 1975 έξω από τα Cherokee Studios μετά από μια ολονύχτια ηχογράφηση στο Λος Άντζελες. Επίσης στο μπλοκ είναι ένα πορτρέτο της Audrey Hepburn του 1965 και μια φωτογραφία του Mike Miller του Tupac Shakur που τραβήχτηκε μπροστά από μια τοιχογραφία του Λος Άντζελες το 1994. Μια φωτογραφία του Anthony Bourdain που τραβήχτηκε το 2016 από τον Chris McPherson δείχνει τον εκλιπόντα παρουσιαστή του ταξιδιωτικού σόου να απολαμβάνει ένα σάντουιτς.

Άλλα ονόματα με τολμηρά πρόσωπα που εμφανίστηκαν στη δημοπρασία περιλαμβάνουν τους Noah Gallagher, Kobe Bryant, William H. Macy, Post Malone και τους Red Hot Chili Peppers.

Για περισσότερα από 85 χρόνια, η Boys & Girls Club of Hollywood εξυπηρετεί τη νεολαία στο Hollywood και τις γύρω κοινότητες με ανεπαρκείς πόρους. Στους προηγούμενους αποδέκτες των εσόδων περιλαμβάνονται οι STORIES: The Foundation for the AIDS Monument και το Project Angel Food.

Πηγή: The Variety

[mc4wp_form id="278"]