Η ομαδική έκθεση “Fallow Phase” παρουσιάζει το προσωπικό έργο δεκαπέντε συμμετεχόντων από τα τμήματα του εργαστηρίου ανάπτυξης και επιμέλειας φωτογραφικού έργου “Paper Drop” που πραγματοποιήθηκαν το 2024.

Ο όρος αγρανάπαυση (μτφ. fallow phase) προέρχεται από τη γεωργία και αναφέρεται στην περίοδο κατά την οποία ένα χωράφι αφήνεται να ξεκουραστεί, ώστε να ανακτήσει θρεπτικά συστατικά και να βελτιώσει την αποδοτικότητά του. Στην προκειμένη περίπτωση λοιπόν, χρησιμοποιείται μεταφορικά για να περιγράψει την περίοδο κατά την οποία οι φωτογράφοι, σε μια δημιουργική παύση από την παραγωγή καλλιτεχνικού έργου, παρουσιάζουν το αποτέλεσμα της δουλειάς τους, έχοντας έτσι την ευκαιρία για ανατροφοδότηση, ενδοσκόπηση, και κατά συνέπεια ανανέωση και προετοιμασία για τη μελλοντική τους εξέλιξη.

Συμμετέχοντες στην έκθεση

Ευτυχία Βλάχου, Βίκυ Γεωργοπούλου, Άσπα Ηλιοπούλου, Σπύρος Κατσιώλης, Εύα Κουβαράκη, Λυδία Μεσχίνη, Σταυριάννα Μπιτσάνη, Βάσω Παράσχη, Γιώργος Σκουλούδης, Λένα Στεφάνου, Αμαλία Τριανταφύλλου, Ειρήνη Φοσγκεράου, Δανάη Χαραλαμπίδου, Δημήτρης Χαραλαμπόπουλος, Ιωάννης Χατζηγεωργίου

Εγκαίνια έκθεσης

16 Οκτωβρίου 2024, 20:00

Διάρκεια έκθεσης

17-20 Οκτωβρίου, 13:00-21:00

Τοποθεσία

Esto Association, Ζαΐμη 24, Αθήνα 106 83

[mc4wp_form id="278"]