Ο Tom Hardy προώθησε την επερχόμενη ταινία του Venom στα social media. Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή του, ανακοίνωσε επίσης ότι το Venom: The Last Dance θα είναι και στην πραγματικότητα ο τελευταίος «χορός».

Ο Hardy έκανε το ντεμπούτο του ως εξωγήινος χαρακτήρας στην ταινία Venom του 2018. Επανέλαβε τον ρόλο στο Venom: Let There Be Carnage (2023) και τώρα ετοιμάζεται για το Venom: The Last Dance, το οποία θα βγει στους κινηματογράφους αργότερα αυτό το μήνα.

Η ερμηνεία του ηθοποιού ως Venom έτυχε θετικής υποδοχής από θαυμαστές και κριτικούς. Πολλοί εντυπωσιάστηκαν με την ερμηνεία του ως Eddie Brock και το πώς έβγαλε τη φωνή του Venom. Επίσης απεικόνισε με επιτυχία τις αντικρουόμενες προσωπικότητες του ντροπαλού δημοσιογράφου Eddie και του χειριστικού Venom. Ωστόσο, ο ηθοποιός μόλις επιβεβαίωσε ότι η επερχόμενη ταινία Venom θα είναι η τελευταία του.

Ο Hardy μοιράστηκε ένα promo της ταινίας στο Instagram την 1η Οκτωβρίου. Στη λεζάντα, πρόσθεσε τι τον περίμενε ως Venom μετά τον Τελευταίο Χορό και φαινόταν ότι θα ήταν η τελευταία του εμφάνιση σε συμβίωση, επειδή η σειρά ταινιών προοριζόταν να είναι μια τριλογία. Στη δημοσίευση ο Hardy φαίνεται να αποχαιρετά τον Venom. Οι θαυμαστές ευχαρίστησαν τον ηθοποιό για την εκπληκτική του ερμηνεία ως Venom και πολλοί είπαν ότι ήταν ενθουσιασμένοι που παρακολούθησαν τις ταινίες.

Εν τω μεταξύ, κάποιοι υπέθεσαν ότι θα εμφανιζόταν ακόμα σε μια άλλη ταινία, πιθανώς στο Spider-Man 4, επειδή ο Venom και ο υπερήρωας έχουν πολλές συναντήσεις στα Marvel Comics. Ο Venom είναι ένας από τους εχθρούς του Spider-Man και οι θαυμαστές ανυπομονούν να τους δουν στη μεγάλη οθόνη. Μερικοί μάλιστα αμφιβάλλουν για την ανακοίνωση του Hardy και εξακολουθούν να αρνούνται την έξοδό του από το franchise του Venom. Κάποιοι πρότειναν ότι η ταινία Venom: The Last Dance θα μπορούσε να είναι η τελευταία σόλο ταινία του, αλλά θα μπορούσε να υποδυθεί τον ίδιο ρόλο σε άλλες ταινίες και να εμφανιστεί ως Venom στο Spider-Man 4.

Η ανακοίνωση έλαβε λοιπόν ποικίλες αντιδράσεις, με πολλούς θαυμαστές να εκφράζουν τη λύπη τους για την είδηση. Ήταν τόσο χαρούμενοι με την ερμηνεία του ως Venom και ήθελαν να τον δουν περισσότερο στη μεγάλη οθόνη, απέναντι από τον Spider-Man του Tom Holland. Έτσι, λυπήθηκαν όταν έμαθαν ότι το The Last Dance θα ήταν η τελευταία απεικόνιση του Venom από τον Hardy.

Ωστόσο, κάποιοι δεν εξεπλάγησαν από την ανακοίνωση. Ο Hardy είχε ήδη πυροδοτήσει συζητήσεις στο Reddit τη στιγμή που ανακοίνωσε τον επίσημο τίτλο του Venom 3. Ο τίτλος περιελάμβανε τη λέξη “Final” και πολλοί την πήραν ως ένδειξη ότι θα ήταν η τελευταία σόλο ταινία του με το Venom, αλλά όχι η τελευταία του εμφάνιση ως ο αντι-ήρωας. Αυτό θα μπορούσε πιθανώς να είναι αλήθεια. Άλλωστε το Hardy’s Venom είναι πολυαγαπημένο. Επίσης, η ιστορία του με τον Spider-Man δεν έχει ακόμη εξερευνηθεί και είναι κάτι που περιμένουν οι λάτρεις των κόμικ.

Η Marvel και η Sony δεν έχουν ακόμη ικανοποιήσει τους θαυμαστές φέρνοντας μαζί τους Spidey και Venom σε μια οθόνη. Επιπλέον, ο Hardy ανέφερε ότι οι ταινίες του με τον Venom επρόκειτο να είναι μια τριλογία και έκαναν ήδη τρεις ταινίες, οπότε ουσιαστικά είχαν τελειώσει. Αλλά ναι, θα μπορούσε ενδεχομένως να επαναλάβει τον ρόλο σε άλλες ταινίες.

Το Spider-Man 4 του Tom Holland μόλις επιβεβαιώθηκε και θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για την επόμενη εμφάνιση του Hardy ως Venom αφού ολοκλήρωσε τις τρεις σόλο ταινίες του.

Πηγή: Gamerant

[mc4wp_form id="278"]