Η Pamela Anderson συνεχίζει να αγκαλιάζει την περίοδό της χωρίς μακιγιάζ.

Η ηθοποιός εθεάθη σε ένα photocall την Παρασκευή για την επερχόμενη ταινία της “The Last Showgirl” κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαν Σεμπαστιάν 2024 στην Ισπανία. Φορούσε ένα πολύχρωμο μακρυμάνικο, floral φόρεμα και ήταν χωρίς μακιγιάζ. Συνδύασε το look με μικρά διαμαντένια σκουλαρίκια με καρφιά και καθαρά nude pumps.

Η ξυπόλητη καλλονή εθεάθη αργότερα στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα της ταινίας φορώντας ένα ροζ φόρεμα με κάπα και τα μαλλιά της καρφωμένα πίσω. Για την περίσταση, κράτησε το glam της φυσικό αλλά πρόσθεσε ένα ποπ κόκκινο χρώμα στα χείλη της.

Η Anderson ξεκίνησε το σερί της χωρίς μακιγιάζ πέρυσι και το έχει διατηρήσει δυναμικά. Αρχικά έγινε πρωτοσέλιδο αφού φωτογραφήθηκε από κοντά για το εξώφυλλο του WWD Φεβρουαρίου 2024 χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Η παλιά πρωταγωνίστρια του “Baywatch” δημοσίευσε ένα κολλάζ με φωτογραφίες από τη καμπάνια της ταινίας της μαζί με τη λεζάντα, «Θα προτιμούσα να δείξω τις φακίδες μου…».

Συνέχισε, «Είναι διασκεδαστικό να γερνάς. Είναι ανακούφιση». Η Anderson μίλησε περαιτέρω για τις απόλυτα φυσικές στιγμές ομορφιάς της σε μια συνέντευξη στην Elle, χαρακτηρίζοντας την απόφασή της να εγκαταλείψει το μακιγιάζ «ελεύθερη, διασκεδαστική και λίγο επαναστατική».

«Νομίζω ότι όλοι αρχίζουμε να φαινόμαστε λίγο αστείοι όταν μεγαλώνουμε», πρόσθεσε. «Και γελάω κάπως με τον εαυτό μου όταν κοιτάζω τον καθρέφτη. Λέω, «Ουάου, έτσι είμαι πραγματικά… τι μου συμβαίνει;» Είναι ένα ταξίδι».

Η Anderson έκτοτε επιλέγει τις στιγμές της χωρίς μακιγιάζ σε διάφορες περιστάσεις, όπως στο πάρτι των Oscars του Vanity Fair 2024, στα Βραβεία Μόδας του 2023, στο CR Fashion Book Audacious Issue 24 και σε πολλές άλλες.

Πηγή: Abc News

[mc4wp_form id="278"]