Ο ηθοποιός Javier Bardem εξέφρασε την εγκάρδια ευγνωμοσύνη προς τη σύζυγό του, Penélope Cruz, καθώς έλαβε το διάσημο βραβείο Donostia Lifetime Achievement στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαν Σεμπαστιάν 2024.

Ανεβαίνοντας στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο την Παρασκευή, ο Bardem έγινε συναισθηματικός καθώς επαίνεσε την Cruz για την ακλόνητη υποστήριξη και την αγάπη της. «Σε μια γυναίκα που αγαπώ και με την οποία έχω μοιραστεί μια ζωή, θέλω να σε ευχαριστήσω και να εκφράσω τη βαθιά μου ευγνωμοσύνη για τον άνθρωπο που είσαι», είπε ο Bardem κατά την ομιλία αποδοχής του.

Ο ηθοποιός, γνωστός για τους ρόλους του στα “Dune 2” και “Vicky Cristina Barcelona”, στα οποία πρωταγωνίστησε με την Cruz, τόνισε την αφοσίωση της Cruz στην οικογένειά τους και στους γύρω της. «Μπορείς να είσαι υπεύθυνος για τη ζωή, τη ζωή των παιδιών σου, τη ζωή της οικογένειάς σου, της μητέρας σου, των φίλων σου, της ζωής των άλλων, των πολλών ανθρώπων για τους οποίους δεν ξέρεις ότι υποφέρεις και τους φροντίζεις, και αναμφίβολα η ζωή αυτής της κυρίας που είναι εδώ, που σε αγαπάει και σε ευχαριστεί πολύ γι’ αυτό», πρόσθεσε.

Ο Bardem έλαβε το τιμητικό βραβείο από τα αδέρφια του, Monica και Carlos Bardem, κάνοντας τη στιγμή ακόμα πιο σημαντική για τον ηθοποιό. «Το Σαν Σεμπαστιάν είναι ένα μέρος όπου πριν από 30 χρόνια, κέρδισα ένα βραβείο που ακόμα δεν πιστεύω ότι μου έδωσαν, και είμαι εδώ τώρα να λαμβάνω αυτή την τιμή από τον αδερφό και την αδερφή μου, που αγαπώ και θαυμάζω», είπε.

Το ζευγάρι είναι παντρεμένο από το 2010

Πηγή: ABC News

[mc4wp_form id="278"]