Ο διαγωνισμός για τη χορηγία των σπουδαιότερων Ολυμπιονικών είναι σχεδόν τόσο σκληρός όσο και οι ίδιοι οι αγώνες και η αθλητική επωνυμία γυναικών της Gap, η Athleta, έχει μερικούς βαρείς παίκτες στον κατάλογό της.

Η Simone Biles είναι η πιο πολυβραβευμένη αθλήτρια στη γυναικεία ρυθμική και αφού κέρδισε τέσσερα μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το 2024, συνεργάστηκε με την Athleta για άλλη μια φορά για μια ολοκαίνουργια συλλογή capsule. Η συνεργασία τους προέρχεται από την πολυαναμενόμενη εθνική περιοδεία Gold Over America της Biles. Η Athleta είναι χορηγός του Biles από το 2021 και είναι επίσης μέλος του Power of She Collective της μάρκας, η οποία «στοχεύει να συνδέσει, να γιορτάσει και να ενδυναμώσει τις γυναίκες που αλλάζουν τα δεδομένα».

Εκτός από την τελευταία καμπάνια, η Athleta αποκάλυψε τη συλλογή Anthem τον Ιούνιο ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων, μια σειρά περιορισμένης έκδοσης κόκκινων, λευκών και μπλε ενδυμάτων προπόνησης. Αυτή η σειρά σε συνεργασία με την Biles σηματοδοτεί την πρώτη φορά που η Athleta λανσάρει μια συλλογή πολλών γενεών, που περιλαμβάνει πέντε κομμάτια ενδυμάτων γυμναστικής, άνετων και σε βασικές γραμμές για γυναίκες, δύο για κορίτσια και μια belt bag.

Στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, η Simone Biles συνέχισε να διεκδικεί την κυριαρχία της στο άθλημα, οδηγώντας τις ΗΠΑ στο Ολυμπιακό χρυσό στον τελικό της ομάδας.

Παρακάτω είναι όλα όσα αξίζει να αγοράσετε από τη νέα συλλογή Athleta x Simone Biles.

Το puffer bomber της Athleta είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο νάιλον με εξαιρετικά χαλαρή εφαρμογή για ευκολία στην κίνηση. Το χρώμα “Simone Navy” είναι περιορισμένης έκδοσης, με διακριτική λάμψη και ανθεκτικό, αδιάβροχο ύφασμα. Το σακάκι διαθέτει επίσης ασφαλείς τσέπες με φερμουάρ για να αποθηκεύετε όλα τα απαραίτητα.

Το εφαρμοστό μπλουζάκι μήκους crop της Athleta μοιάζει με δεύτερο δέρμα, τεντώνεται ενώ κινείστε και διατηρεί το σχήμα του (πράγμα που το κάνει ιδανικό για μαθήματα γιόγκα). Είναι φτιαγμένο από ένα μείγμα υφάσματος VITAFREE με ενισχυμένες ίνες λύκρα για ανάλαφρη αίσθηση σα να μην το φοράτε.

Η athleisure τάση στη μόδα δε δείχνει σημάδια επιβράδυνσης και σίγουρα μπορείτε να φορέσετε αυτό το αθλητικό σουτιέν ως full top. Το cropped σουτιέν Purpose είναι κατασκευασμένο από ύφασμα “Powervita”, απαλό και άνετο με υποστήριξη που μοιάζει με ζεστή αγκαλιά. Είναι καλύτερο για προπονήσεις χαμηλής έντασης όπως γιόγκα, barre ή pilates και ταιριάζει σε κύπελλα A-C.

Το ψηλό κολάν της Athleta έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τη γιόγκα και είναι κατασκευασμένο από 75% νάιλον και 25% λύκρα. Το ύφασμα απομακρύνει επίσης την υγρασία και στεγνώνει γρήγορα για να αντέχει στις πιο δύσκολες προπονήσεις σας.

Από τις καθημερινές σας μετακινήσεις, μέχρι τις ταξιδιωτικές σας εξορμήσεις, η νέα belt bag διαθέτει το πιο λαμπερό navy χρώμα από την υπόλοιπη συλλογή. Είναι αρκετά μεγάλη για να αποθηκεύσετε ένα τηλέφωνο, πορτοφόλι και άλλα απαραίτητα, ενώ οι ρυθμιζόμενοι και αποσπώμενοι ιμάντες σας κάνουν να εξατομικεύσετε τον τρόπο που φοράτε την τσάντα.

Πηγή: Rolling Stone

[mc4wp_form id="278"]