Ο Τζον Μπουβιέ Κένεντι Σλόσµπεργκ συστήνεται ως Τζακ. Ως δημοσιογράφος, χρησιμοποιεί παντού και πάντα τη φράση: «Γεια, είµαι ο Τζακ». Με όνομα βαρύ, πιστό αντίγραφο του γοητευτικού και αδικοχαμένου θείου του, Τζον – Τζον, βαδίζει με επιτυχία στα χνάρια του.

Μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη κι έχει δύο μεγαλύτερες αδελφές. Είναι ο μοναχογιός της Καρολάιν Κένεντι και του Αμερικανού καλλιτέχνη, Έντουιν Σλόσμπεργκ και φυσικά εγγονός του Τζον και της Τζάκι. Στα 31 του, είναι πολιτικός ανταποκριτής για την αµερικανική “Vogue”. Πανύψηλος, µε ατίθαση κόμη, μαύρο t-shirt και «θεληµατικό» πιγούνι βλέπει καθημερινά τη δημοφιλία του να εκτοξεύεται.

Έχει μεγάλα όνειρα και λέει ότι εμπνέεται από την κληρονομιά της οικογένειάς του, ενώ θέλει να συνεισφέρει με τον δικό του τρόπο στην πολιτική. Σπούδασε στο Γέιλ και στο Χάρβαρντ. Έχει ως στόχο να επηρεάσει τους αναγνώστες του περιοδικού να ψηφίσουν.

Διαθέτει ταλέντο και χιούμορ. «Αν πρόκειται να ζητήσεις από τους ανθρώπους να σκεφτούν κάτι σοβαρό, πρέπει να το κάνεις διασκεδαστικό. Αυτό κάνουν οι µεγάλοι ηγέτες. ∆εν µπορείς απλώς να υπενθυµίζεις στους ανθρώπους πόσο άσχηµα είναι τα πράγµατα. Πρέπει να φέρεις θετική ενέργεια στα πράγµατα που θεωρείς σηµαντικά». Αυτή είναι η στρατηγική του.

Δεν περνάει απαρατήρητος. Κοινωνικός και γοητευτικός, όταν εμφανίστηκαν οι φωτογραφίες του από το γραφείο του περιοδικού φάνηκε πως ασκεί στον γυναικείο πληθυσμό την έλξη, που ασκούσε ο θείος του, Τζον Φ. Κένεντι, την δεκαετία του ’90, όταν εξέδωσε το περιοδικό “George”, ένα εναλλακτικό “Vanity Fair”.

Ο Τζακ Σλόσμπεργκ δεν μιλάει ανοιχτά για την προσωπική του ζωή. Απολαµβάνει την προσοχή, όπως και ο θείος Τζον, προτού παντρευτεί την Καρολάιν Μπεσέτ – Κένεντι. Δεν είναι σοβαροφανής. Χορεύει χωρίς µπλούζα σε βίντεο το “Ticket to Ride” των Beatles. Λατρεύει τα θαλάσσια σπορ και το μπαλέτο κι έχει πάντα στο σπίτι του φρέσκα λουλούδια.

Πολλοί πιστεύουν ότι έχει τις δικές του πολιτικές φιλοδοξίες, ο χρόνος, όμως, θα δώσει την απάντηση. Άλλωστε είναι ένας Κένεντι. Και σίγουρα έχει κληρονομήσει κάτι από την αβίαστη γοητεία τους.

[mc4wp_form id="278"]