Οι πανομοιότυπες δίδυμες αδερφές Marilyn Wright και Madelyn Casper γιορτάζουν ένα ορόσημο αυτή την εβδομάδα – τα 102α γενέθλιά τους!

Οι αδερφές από το Τολέδο του Οχάιο, μαζεύτηκαν στις 15 Σεπτεμβρίου με την οικογένεια και τους φίλους τους, μερικοί από τους οποίους ταξίδεψαν από το Τέξας για την περίσταση. «Δίδυμες στα 102! Δεν νομίζω ότι αυτό συμβαίνει κάθε μέρα. Απλώς σκεφτήκαμε ότι πρέπει να γιορτάσουμε πραγματικά αυτή τη μέρα», είπε ο Thomas Casper, γιος της Madelyn Casper, στον σταθμό WTVG του ABC Toledo.

«Μιλούσαμε πολύ μέχρι που δεν μπορούσε να ακούσει και τώρα εγώ είμαι τα αυτιά της και εκείνη τα μάτια μου», πρόσθεσε η Wright.

Η Julie Fox, ένα από τα παιδιά της Wright, είπε στο WTVG ότι η οικογένεια αισθάνεται τυχερή που μπορεί να γιορτάσει και με τις δύο τη γιορτή γενεθλίων. «Αισθανόμαστε όλοι πολύ ευλογημένοι που έχουμε ακόμα και τις δύο μαζί μας, και είναι και οι δύο σε πολύ καλή υγεία επίσης – σωματική υγεία, όχι μόνο ψυχική», είπε η Fox.

Οι δίδυμες αδερφές είπαν ότι το μήνυμα γενεθλίων τους προς όλους είναι να είναι ευγενικοί. «Πρέπει να πούμε στους ανθρώπους: Να είστε ευγενικοί με τον πλησίον σας. Απλώς δείξτε καλοσύνη, μην μισείτε. Η λέξη μίσος πρέπει να είναι έξω από το λεξικό», είπε η Wright.

Πηγή: Abc News

[mc4wp_form id="278"]