Οι δημιουργοί του The Sims επιβεβαίωσαν ότι μια ταινία βασισμένη στην επιτυχημένη σειρά βιντεοπαιχνιδιών είναι στα σκαριά.

Οι φήμες για την προσαρμογή του δημοφιλούς παιχνιδιού προσομοιωτή ζωής, που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά πριν από περισσότερα από 20 χρόνια το 2000, υπήρχαν στον αέρα εδώ και αρκετούς μήνες. Ο γίγαντας των τυχερών παιχνιδιών Electronic Arts (EA), που δημοσίευσε τη σειρά, ανακοίνωσε ότι συνεργάζεται με τα Amazon MGM Studios για την ταινία. Επιβεβαίωσε ότι η εταιρεία παραγωγής της Margot Robbie LuckyChap και η διευθύντρια του Loki Kate Herron συμμετείχαν επίσης.

Η Βρετανίδα συγγραφέας και κωμικός Briony Redman θα συνυπογράψει το σενάριο της ταινίας, δήλωσε η EA. Στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με τον Herron, ο οποίος έχει σκηνοθετήσει και επεισόδια του Sex Education του Netflix, σε ένα σενάριο για την πιο πρόσφατη σειρά του Doctor Who. Η EA είπε ότι ήταν πολύ νωρίς για να μοιραστεί περισσότερα, αλλά υποσχέθηκε ενημερώσεις το επόμενο έτος, όταν το The Sims γιορτάσει την 25η επέτειό του.

Το παιχνίδι που αναπτύχθηκε από τη Maxis, βάζει τους παίκτες επικεφαλής των καρτούν χαρακτήρων γνωστών ως Sims, δίνοντάς τους τον έλεγχο διαφόρων πτυχών της ζωής τους. Το παιχνίδι λαμβάνει τακτικές ενημερώσεις και με τα χρόνια οι προγραμματιστές έχουν συμπεριλάβει θεματικά πακέτα επέκτασης που εισάγουν νέα στοιχεία, δυναμικές σχέσεων και, σε μία περίπτωση, επιτρέπουν στους παίκτες να μετατρέψουν τους Sims τους σε βαμπίρ.

Η Margot Robbie πρωταγωνίστησε στην περσινή ταινία Barbie και η εταιρεία παραγωγής της εργάζεται επίσης σε μια προσαρμογή της Monopoly. Μιλώντας στο Variety τον Φεβρουάριο, είπε: «Θέλουμε να κάνουμε περισσότερες ταινίες που να έχουν το αποτέλεσμα που έχει η Barbie. Γιατί δεν μπορεί να υπάρξει μια επίσης μεγάλη, πρωτότυπη, τολμηρή ιδέα σε συνεργασία με έναν καταπληκτικό σκηνοθέτη, έναν μεγάλο προϋπολογισμό και την εμπιστοσύνη ενός τεράστιου ομίλου από πίσω του; Θέλω να το ξανακάνω».

Το LuckyChap είχε συνεργαστεί προηγουμένως με την Amazon για την κυκλοφορία του Saltburn – ταινία που είχε τεράστια επιτυχία όταν έγινε διαθέσιμη στην υπηρεσία Prime Video στα τέλη του περασμένου έτους.

Πηγή: BBC

[mc4wp_form id="278"]