Η Pamela Anderson πρόκειται να τιμηθεί με το Golden Eye Award του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ζυρίχης για την πολυδύναμη καριέρα της και την ερμηνεία της στην ταινία The Last Showgirl.

Η Καναδοαμερικανίδα ηθοποιός θα λάβει το βραβείο αυτοπροσώπως ενόψει της εορταστικής προβολής της νέας της ταινίας στις 4 Οκτωβρίου, στην οποία θα παρευρεθεί και η σκηνοθέτις Gia Coppola. Η Anderson υποδύεται την 50χρονη showgirl Shelley που αναγκάζεται να επαναρυθμίσει τη ζωή της όταν το σόου του Λας Βέγκας στο οποίο εμφανιζόταν για 30 χρόνια, ρίχνει αυλαία. Αντιμετωπίζοντας ένα αβέβαιο μέλλον, προσπαθεί να επιδιορθώσει τη σχέση της με την κόρη της, με τη βοήθεια της συναδέλφου Annette (Jamie Lee Curtis).

«Η Πάμελα έχυσε την καρδιά και την ψυχή της στον χαρακτήρα της Shelley και μας καθήλωσε από την αρχή», δήλωσε ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ζυρίχης, Christian Jungen.

«Βυθίστηκε πλήρως στον χαρακτήρα της, μας πρόσφερε την εσωτερική ζωή της Shelley με τις εκφράσεις του προσώπου της και φρόντισε να τη συμπονέσουμε. Μια φοβερή ερμηνεία, ίσως η καλύτερη της καριέρας της, που αξίζει μια υποψηφιότητα για Όσκαρ. Ως εκ τούτου, είμαστε στην ευχάριστη θέση να τιμούμε την Pamela Anderson, αυτήν την καλτ ηθοποιό με την οποία έχουμε μεγαλώσει πολλοί από εμάς και που έχει επανεφεύρει τον εαυτό της ξανά και ξανά, στο ZFF».

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ζυρίχης θα διαρκέσει από τις 3 έως τις 13 Οκτωβρίου.

Πηγή: Deadline

[mc4wp_form id="278"]