Το πρώτο λανσάρισμα της νέας σειράς αρωμάτων της HH Sheikha Mahra; Ένα άρωμα με τίτλο Divorce.

Η πριγκίπισσα, κόρη Σεΐχη, Αντιπροέδρου και Πρωθυπουργού των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και Κυβερνήτη του Ντουμπάι, υπαινίχθηκε για πρώτη φορά τη μάρκα μέσω ενός teaser στο Instagram.

Η πρώτη εμφάνιση περιλάμβανε γραφικά με σπάσιμο γυαλιού, μαύρα τριαντάφυλλα και έναν μαύρο πάνθηρα, ακολουθούμενη από μια ματιά στο άρωμα και το όνομα και το λογότυπο της μάρκας. Από τότε, η Sheikha Mahra μοιράστηκε μια σειρά από φωτογραφίες της καμπάνιας με το άρωμα, στις οποίες φόρεσε ένα λευκό παντελόνι και ένα ασημί φόρεμα με καθρέφτες και έκανε το ντεμπούτο της, μια τολμηρή νέα εμφάνιση που βλέπει τις χρυσοκαφέ ανταύγειες της να μεταμορφώνονται σε κομψά μαύρα μακριά μαλλιά.

Το άρωμα εμπεριέχεται σε μια μαύρη ματ ορθογώνια φιάλη με το λογότυπο της μάρκας και το όνομα του αρώματος γραμμένο σε λευκό στη μία πλευρά. Το brand δεν έχει ακόμη αποκαλύψει τις σημειώσεις του αρώματος και τις πληροφορίες σχετικά με τις παραγγελίες, ωστόσο, αναμένεται να κοινοποιηθούν μέσω του επίσημου λογαριασμού Instagram για το Mahra M1.

Η ανακοίνωση της μάρκας αρωμάτων από την HH Sheikha Mahra έρχεται μετά από μερικές ενημερώσεις για την προσωπική της ζωή. Αφού παντρεύτηκε τον σεΐχη Mana Al Maktoum το 2023, απέκτησε το πρώτο της παιδί, ένα κοριτσάκι που ονομάστηκε Mahra τον Μάιο του 2024. Τον Ιούλιο, η Sheika Mahra ανακοίνωσε δημόσια το διαζύγιό της και αργότερα ευχαρίστησε τον πατέρα της: «Αγαπητέ Πατέρα, σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας. Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας. Σας ευχαριστώ που σηματοδοτήσατε μια εποχή που δικαιολογεί ότι υπάρχει δικαιοσύνη για όλους», έγραψε. «Τον σεβασμό και την αγάπη μου».

Πηγή: Vogue Arabia

[mc4wp_form id="278"]