Τον θρύλο της ροκ, John Bon Jovi, επαίνεσε η αστυνομία γιατί βοήθησε μια γυναίκα που βρισκόταν σε κίνδυνο στην προεξοχή μιας γέφυρας στο Nashville του Tennessee, το βράδυ της Τρίτης.

Το αστυνομικό τμήμα του Μητροπολιτικού Nashville μοιράστηκε ένα βίντεο του frontman των Bon Jovi και της ομάδας του που βρίσκονταν στην πεζογέφυρα John Seigenthaler όταν η γυναίκα στεκόταν επισφαλής πάνω από τον ποταμό Cumberland. Ο Bon Jovi και άλλοι μίλησαν με τη γυναίκα και τη βοήθησαν να επιστρέψει στη γέφυρα, είπε η αστυνομία. «Χρειάζεται όλοι μας να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον για να κρατηθούμε ασφαλείς», είπε ο Ch John Drake σε μια σύντομη δήλωση.

Ο Bon Jovi φαινόταν να βρίσκεται στο Nashville και να γυρίζει ένα μουσικό βίντεο στη γέφυρα, σύμφωνα με ξεχωριστά πλάνα που δημοσιεύτηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία, μια γυναίκα στα μπλε φαίνεται να κρατιέται από το κιγκλίδωμα ενώ στέκεται στο περβάζι της γέφυρας. Άλλοι άνθρωποι την προσπερνούν και λίγο πιο κάτω από τη γέφυρα, η ομάδα του Bon Jovi φαίνεται να στήνει εξοπλισμό κάμερας. Ο Bon Jovi πηγαίνει προς τη γυναίκα με κάποιον άλλον, καθώς η ομάδα του στέκεται πιο μακριά. Στη συνέχεια, ο τραγουδιστής φαίνεται να τη χαιρετάει και να ακουμπάει στο κάγκελο κοντά της.

Μετά από περίπου ένα λεπτό, ο Bon Jovi περπατά προς τη γυναίκα και με τη βοήθεια μιας άλλης γυναίκας την πηγαίνουν ξανά στον πεζόδρομο στη γέφυρα. Άλλοι άνθρωποι περπατούν όταν η γυναίκα είναι ασφαλής και ο τραγουδιστής την αγκαλιάζει. Λίγα λεπτά αργότερα το πλάνα της αστυνομίας δείχνουν τον Bon Jovi να φεύγει από τη γέφυρα μαζί της.

Συνοδεύοντας το βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το Αστυνομικό Τμήμα του Nashville είπε: «Μια κραυγή για τον John Bon Jovi και την ομάδα του που βοήθησαν μια γυναίκα στη γέφυρα πεζών Seigenthaler [το βράδυ] της Τρίτης. Ο Bon Jovi τη βοήθησε και την έπεισε να βγει από την προεξοχή του ποταμού Cumberland για να μείνει ασφαλής».

Πηγή: BBC / Φωτογραφία: The New York Times

[mc4wp_form id="278"]