Η Γαλλίδα Πρώτη Κυρία Brigitte Macron θα κάνει μια σύντομη εμφάνιση παίζοντας την ίδια στη σειρά του Netflix “Emily in Paris” όταν κυκλοφορήσουν τα νέα επεισόδια αυτή την Πέμπτη.

Η Macron θα φορέσει τα δικά της ρούχα, αποκάλυψε την Τρίτη το περιοδικό Elle, «χωρίς να της έχουν δοθεί ιδιαίτερες οδηγίες» από τη σειρά που είναι γνωστή για τη μόδα της. Ο δημιουργός του προγράμματος Darren Star είπε στο Elle ότι η Macron «έχει μεγάλο ταλέντο».

Η σύντομη εμφάνιση της 71χρονης πρώην δασκάλας, σύμφωνα με την Emily, Lily Collins, είχε ξεκινήσει από το 2022. «Η ιδέα… μας ήρθε όταν ο Darren Star και εγώ τη συναντήσαμε στο παλάτι των Ηλυσίων τον Δεκέμβριο του 2022», είπε η Collins. «Είναι μεγάλη θαυμάστρια του σόου και εξέλαβε την αναφορά της στην πρώτη σεζόν με πολύ χιούμορ. Αυτή η σκηνή στην τέταρτη σεζόν είναι ένα κλείσιμο του ματιού και το να τη γυρίσω μαζί της ήταν τιμή και πραγματική χαρά».

Είναι η δεύτερη φορά που η Macron παίζει τον εαυτό της στην οθόνη. Το 2018, εμφανίστηκε στο “Vestiaires”, μια γαλλική κωμική σειρά που ακολουθεί δύο κολυμβητές με ειδικές ανάγκες. Νωρίτερα φέτος, ανακοινώθηκε ότι μια βιογραφική ταινία έξι μερών με τίτλο Brigitte, une femme libre (Brigitte, μια ελεύθερη γυναίκα) είναι σε παραγωγή.

Όσο για το “Emily in Paris”, το δεύτερο μισό της τέταρτης σεζόν κυκλοφορεί την Πέμπτη στο Netflix.

Από την κυκλοφορία του το 2020, η σειρά έχει προσελκύσει σημαντικό κοινό. Το πρώτο μισό της τέταρτης σεζόν έκανε το ντεμπούτο του με σχεδόν 20 εκατομμύρια προβολές και η σειρά εμφανίζεται σταθερά στις 10 κορυφαίες λίστες του Netflix – παρόλο που έχει γίνει πρωτοσέλιδο για τις παράλογες ιστορίες της και την γλυκιά απεικόνιση του Παρισιού. Η σειρά έχει επικριθεί στη Γαλλία ιδιαίτερα για τη στερεότυπη, φανταστική απεικόνιση της ζωής στην πόλη του φωτός, από τον τρόπο ζωής και τους μπερέδες, μέχρι τις εξυγιαντικές σκηνές της πρωτεύουσας σα να είναι βγαλμένες από το Instagram.

Πηγή: The Guardian / Φωτογραφία Vanity Fair

[mc4wp_form id="278"]