Μπορεί να περάσει λίγος καιρός μέχρι το κοινό πει ξανά “Hello” στην Adele.

Η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια είπε κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Μόναχο ότι μόλις ολοκληρώσει τη διαμονή της στο Λας Βέγκας τον Νοέμβριο, σχεδιάζει να κάνει ένα μεγάλο «διάλειμμα», σύμφωνα με βίντεο από την παράσταση. «Έχω περάσει τα τελευταία επτά χρόνια χτίζοντας μια νέα ζωή για τον εαυτό μου και θέλω να τη ζήσω», είπε η Adele με τη φωνή της να τρέμει. «Θέλω να ζήσω τη νέα ζωή που χτίζω». Πρόσθεσε ότι μπορεί να μην ανέβει ξανά στη σκηνή «για απίστευτα μεγάλο χρονικό διάστημα».

Η Adele έζησε μερικά χρόνια γεμάτα γεγονότα προσωπικά και επαγγελματικά. Το 2019, η Adele και ο Simon Konecki – με τον οποίο έχει ένα παιδί – ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους. Διατηρεί σχέση με τον αθλητικό πράκτορα Rich Paul από το 2021 και υπάρχουν εικασίες ότι είναι αρραβωνιασμένοι.

Στο Μόναχο, η Adele συνέχισε να ευχαριστεί όλους όσους έχουν έρθει σε οποιαδήποτε από τις συναυλίες της τα τελευταία τρία χρόνια, κατά τη διάρκεια των οποίων παρουσίασε τραγούδια από το τελευταίο της άλμπουμ «30».

«Ήταν καταπληκτικό, χρειάζομαι απλώς μια ξεκούραση», είπε. Το CNN επικοινώνησε με εκπροσώπους της τραγουδίστριας για σχόλια. Η τραγουδίστρια ιστορικά έχει αποσυρθεί από τη δημόσια ζωή για μεγάλα χρονικά διαστήματα μεταξύ της κυκλοφορίας των στούντιο άλμπουμ της. Το πιο πρόσφατο άλμπουμ της κυκλοφόρησε το 2021, έξι χρόνια μετά την κυκλοφορία του επιτυχημένου άλμπουμ της το 2015 «25». Το πρώτο και το δεύτερο άλμπουμ της κυκλοφόρησαν το 2008 και το 2011, αντίστοιχα. Είχε προηγουμένως απομακρυνθεί από τη σκηνή το 2011 για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση που σχετίζεται με το λαιμό. Πήρε επίσης άδεια αφότου γέννησε τον γιο της το 2012.

Η Adele άφησε να εννοηθεί στο γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο ZDF σε συνέντευξή της τον Ιούλιο ότι σύντομα θα αποχωρούσε από τις περιοδείες για να «κάνει άλλα δημιουργικά πράγματα, μόνο για λίγο».

Πηγή: CNN

[mc4wp_form id="278"]