Ο Σεπτέμβριος είναι εδώ και μαζί του έρχεται μια νέα συλλογή από νέες ιδέες για ρούχα. Καθώς οι τελευταίες ζεστές μέρες (ελπίζουμε) μας οδηγούν σε καθαρό φθινοπωρινό καιρό, είναι η τέλεια στιγμή για να ξεχωρίσετε με τα σακάκια σας και κομμάτια με μακριά μανίκια που πιάνουν χώρο στη ντουλάπα σας εδώ και μήνες. Ωστόσο, είναι, επίσης, μια εξαιρετική ευκαιρία να αξιοποιήσετε τα περισσότερα από τα πιο ευέλικτα κομμάτια της καλοκαιρινής σας γκαρνταρόμπας.

Ωστόσο, οι μεταβατικές εποχές μπορεί να είναι δύσκολες στο ντύσιμο. Και ο Σεπτέμβριος δεν αποτελεί εξαίρεση. Το layering, τα mix and match κομμάτια κουστουμιών και τα βασικά κομμάτια όπως το τζιν και τα ελαφριά εξωτερικά ενδύματα, είναι όλα τα βασικά στοιχεία για την είσοδο στις αρχές του φθινοπώρου. Υπάρχουν πολλές μέθοδοι για να προσεγγίσετε το ντύσιμο τον Σεπτέμβριο, και με τις θερμοκρασίες που ποικίλλουν από διακριτικά ζεστές έως δροσερές το βράδυ, οι επιλογές μπορεί να είναι συντριπτικές. Ας δούμε μερικά looks και μερικά must have κομμάτια.

Trench coat ή καμπαρντίνα

Μια καμπαρντίνα είναι το αβίαστο βασικό στοιχείο της ντουλάπας που δε φεύγει ποτέ από τη μόδα. Φορέστε τη πάνω από ένα μίνι φόρεμα ή μέχρι το γόνατο. Η παλέτα χρωμάτων σε δύο τόνους δημιουργεί ένα καθαρό σημείο εκκίνησης για απεριόριστες δυνατότητες αξεσουάρ. Αφήνει επίσης ανοιχτό το πεδίο για να παίξετε με διάφορα αξεσουάρ σε παρόμοιους τόνους, όπως αθλητικά παπούτσια ή υφαντές τσάντες.

Βασικά ουδέτερα χρώματα

Τα ουδέτερα μπορούν να αποκτήσουν μια νέα ζωή. Μπεζ ή γκρι μπλουζάκια και ανοιχτόχρωμα πλεκτά συνδυάζονται με καφέ ανοιχτόχρωμα παντελόνια από τις κοινές τους καφέ αποχρώσεις. Δώστε στο σετ ένα έντονο φινίρισμα με κομψές slingbacks (χαμηλά παπούτσια) και μια ασορτί τσάντα ώμου.

Μάξι φούστες για πάντα

Η σεζόν με τις μάξι φούστες είναι σε πλήρη εξέλιξη από τον Σεπτέμβριο. Αποκτήστε λοιπόν στυλ μέχρι τον αστράγαλο ή και το πάτωμα και προσθέστε ένα απλό, αλλά δυναμικό τοπ. Βάλτε μια ελαφριά λευκή μπλούζα σε σουέτ ή μια δερμάτινη εκδοχή για μια χαλαρή αίσθηση που ταιριάζει με την τρέχουσα boho chic επιστροφή. Μυτερά φλατ, κολιέ με χάντρες και μια λαμπερή τσάντα ώμου σε έντονα χρώματα θα ολοκληρώσουν την εμφάνιση.

Κουστούμι με φούστα

Ακριβώς επειδή δεν είναι πλέον η πρώτη μέρα του σχολείου δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να αγκαλιάσετε αυτό το look. Channel Blair Waldorf ή Cher Horowitz με ασορτί blazer και φούστα με ένα λευκό tank top για τον απόλυτο συνδυασμό. Οι ψηλές δερμάτινες μπότες και τα χοντρά χρυσά κοσμήματα θα φέρουν στο βελτιωμένο σύνολο μια μοντέρνα αίσθηση.

Μονόχρωμο look

Τα ασορτί κομμάτια δεν ξεφεύγουν ποτέ από τη μόδα και οι απλές χρωματικές παλέτες δημιουργούν ατελείωτες ευκαιρίες για παιχνίδι με τη μόδα. Δοκιμάστε μια μπλούζα και μια φούστα με σχέδια με το ίδιο χρώμα βάσης. Μια τσάντα και παπούτσια σε συντονισμένο χρώμα—όπως τα γυναικεία φλατ και άνετα τσόκαρα—θα τονίσουν τις υφές και τα χρώματα που έχετε επιλέξει.

Πλισέ

Οι πλισέ φούστες αποτελούν βασικό στοιχείο της φθινοπωρινής γκαρνταρόμπας. Είτε εμπνέεστε από τη Serena Van Der Woodsen του Gossip Girl είτε από την Tashi Donaldson των Challengers, το κομμάτι μπορεί εύκολα να αναμειχθεί και να ταιριάξει, όπως και κάθε φούστα στην ντουλάπα σας. Ένα μινιμαλιστικό μπλουζάκι και sneakers με κορδόνια δίνουν στο κομμάτι μια χαλαρή διάθεση, ενώ ένα μεγάλο μπλέιζερ προσθέτει ένα κομψό στρώμα που είναι ταυτόχρονα μοντέρνο και άνετο.

Πηγή: Instyle UK

[mc4wp_form id="278"]