Ο Brad Pitt και ο George Clooney αγκαλιάστηκαν και χόρεψαν στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας το βράδυ της Κυριακής, καθώς η τελευταία ταινία των δύο μεγαλοαστέρων, “Wolfs”, δέχτηκε ένα ευγενικό τετράλεπτο χειροκρότημα.

Η ίδια η πρεμιέρα καθυστέρησε για περισσότερο από 30 λεπτά, καθώς οι θαυμαστές συνωστίστηκαν στο Sala Grande της Βενετίας σε μια προσπάθεια να ρίξουν μια ματιά στον Pitt και τον Clooney. Όταν το δίδυμο έφτασε τελικά μέσα, γενικά η ατμόσφαιρα στο θέατρο θα μπορούσε να περιγραφεί μόνο ως αρκετά σέξυ. Και οι δύο ηθοποιοί βγήκαν σε διαφορετικές πλευρές του χαλιού, υπογράφοντας αυτόγραφα και βγάζοντας selfie, προτού μεταφερθούν στις θέσεις τους από την ασφάλεια.

Καθώς οι δύο σταρ έμπαιναν στο θέατρο, χαιρέτισαν το ανυπόμονο πλήθος με ένα έντονο “Buonasera!”, παρακινώντας ορισμένους θαυμαστές να φωνάξουν με την ελπίδα να γίνουν αντιληπτοί. Ακόμη και όταν η ταινία άρχισε να κυλά, το χάος συνεχίστηκε, με όσους δεν είχαν εισιτήρια να προσπαθούν να βρουν κενές θέσεις. Μερικοί εκδιώχθηκαν κατά τις πρώτες σκηνές της ταινίας καθώς μπήκαν αργοπορημένοι. Καθώς οι τίτλοι τέλους άρχισαν προβάλλονται για το action comedy, ο Pitt και ο Clooney αγκαλιάστηκαν άνω ακουγόταν στο “Smooth Operator” της Sade.

Ο Clooney στράφηκε στη σύζυγό του Amal και οι δυο τους μοιράστηκαν ένα γλυκό φιλί. Στη συνέχεια, αυτός και ο Pitt κατέβηκαν τις σκάλες, από το μπαλκόνι του θεάτρου όπου κάθονταν, για να χαιρετίσουν τους θαυμαστές που ζητωκραύγαζαν.

Το τετράλεπτο χειροκρότημα ίσως δεν ήταν τόσο μεγάλο όσο θα περίμενε κανείς, δεδομένης της δυναμικής των ηθοποιών, αλλά φαινόταν ότι οι υπεύθυνοι του φεστιβάλ ήθελαν να απομακρύνουν τα μέλη του κοινού από το θέατρο, δεδομένου του καθυστερημένου χρόνου έναρξης της πρεμιέρας και της έλλειψης πειθαρχίας.

Σε σενάριο και σκηνοθεσία από τον Helmer του “Spider-Man” Jon Watts (ο οποίος έχασε την πρεμιέρα αφού βρέθηκε θετικός στον COVID), και σε παραγωγή της Apple Original Films, οι πρωταγωνιστές της κωμωδίας δράσης Pitt και Clooney είναι δύο επαγγελματίες επίλυσης κρίσεων που προτιμούν να εργάζονται μόνοι τους, αλλά πρέπει να συναντηθούν αφού προσληφθούν για την ίδια δουλειά.

Στο “Wolfs” πρωταγωνιστούν επίσης η Amy Ryan, ο Austin Abrams και η Poorna Jagannathan. Ένα σίκουελ της ταινίας βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη με τον Watts και τα δύο αστέρια, όπως ανακοίνωσε η Apple νωρίτερα αυτό το μήνα.

Η ταινία σηματοδοτεί την πρώτη φορά που Pitt και Clooney συμμετέχουν σε μια ταινία μετά τη μαύρη κωμωδία των αδερφών Coen το 2008 “Burn After Reading”. Πριν από αυτό, οι δυο τους ήταν συμπρωταγωνιστές στο franchise “Ocean’s” από το 2001 έως το 2007.

Και οι δύο ηθοποιοί έχουν τιμήσει το Lido στο παρελθόν, με τον Clooney να παρευρίσκεται το 2009 για το “The Men Who Stare at Goats” του Grant Heslov και ο Pitt να κάνει πρεμιέρα με το “Fight Club” του David Fincher το 1999.

Σε ένα πρόσφατο εξώφυλλο για το GQ, ο Pitt και ο Clooney συζήτησαν τη μακροχρόνια φιλία τους και την κατάσταση του Χόλιγουντ σήμερα. «Δεν έχουν αναπτυχθεί αστέρια με τον τρόπο που το έκανε σύστημα των στούντιο παλιά», είπε ο Clooney. «Ήμασταν κάπως στο τέλος αυτού, όπου μπορούσες να δουλέψεις σε ένα στούντιο και να κάνεις τρεις ή τέσσερις ταινίες, και υπήρχε κάποιο σχέδιο πίσω από αυτό. Και δεν νομίζω ότι ισχύει πια. Οπότε είναι πιο δύσκολο για σένα να πουλήσεις σε κάποιον κάτι αποδίδοντάς το μόνο στον σταρ».

Πηγή: Variety

[mc4wp_form id="278"]