Η Nicole Kidman και ο Harris Dickinson επέστρεψαν στη Βενετία την Παρασκευή το βράδυ στην πρεμιέρα του kinky, γεμάτο γεμάτου σεξ “Babygirl” της Halina Reijn.

Στην ταινία της A24, η Kidman υποδύεται μια ισχυρή CEO που ξεκινά μια μυστική σχέση με τον νέο της ασκούμενο (Dickinson). Αν και δεν είναι μια συμβατική ταινία τέχνης, το “Babygirl” ενθουσίασε το κοινό της Βενετίας.

Καθώς οι τίτλοι τέλους της ταινίας έφτασαν στο θέατρο Sala Grande, όρθιο το πλήθος ξέσπασε σε χειροκροτήματα διάρκειας 6,5 λεπτών. Καθώς το κοινό ζητωκραύγαζε, η Kidman αγκάλιασε την Reijn, ενώ έλαμπε και κοκκίνιζε με όλη αυτή την προσοχή.

Ήταν μια ιδρωμένη θα λέγαμε νύχτα στην Ιταλία — με περισσότερους από έναν τρόπους. «Κάνει τόση ζέστη!», είπε η Kidman καθώς έγνεψε στους θαυμαστές της πριν μπει στο θέατρο νωρίτερα, μια μέρα που οι θερμοκρασίες έφτασαν τους 32,2 βαθμούς Κελσίου. Αλλά το “Babygirl” φάνηκε να ανεβάζει τη θερμοκρασία ακόμα περισσότερο καθώς η ταινία ξεκίνησε.

Ο χαρακτήρας της Kidman, Romy, τραβάει το σκοινί σε ένα παιχνίδι σεξουαλικής κυριαρχίας με τον Samuel του Dickinson. Μετά το τέλος της ταινίας, ο Dickinson εντοπίστηκε στο ανδρικό μπάνιο. «Σχεδόν δεν άντεξα», είπε σε έναν φίλο του, πριν προσθέσει ότι του άρεσε η ταινία.

Στο «Babygirl» – το οποίο έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ της Βενετίας – πρωταγωνιστούν επίσης οι Antonio Banderas, Sophie Wilde και Esther McGregor.

Η Kidman έχει μακρά ιστορία με τη Βενετία. Στη χρονιά του 2004, πρωταγωνίστησε στο ανησυχητικό ψυχολογικό δράμα του Jonathan Glazer “Birth”, το οποίο πυροδότησε διαμάχες – και αποδοκιμασίες στο φεστιβάλ – για μια σκηνή στην οποία έκανε μπάνιο με τον 10χρονο συμπρωταγωνιστή της Cameron Bright. Στη συνέντευξη Τύπου στη Βενετία αναφέρθηκε στη διαμάχη λέγοντας: «Δεν ήταν ότι ήθελα να κάνω μια ταινία όπου θα φιλάω ένα 10χρονο αγόρι. Ήθελα να κάνω μια ταινία όπου καταλαβαίνεις την αγάπη».

Μετά τη Βενετία, το “Babygirl” πρόκειται να κάνει τη βορειοαμερικανική πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο πριν ανοιχτεί στις αίθουσες τον Δεκέμβριο.

Πηγή: Variety

[mc4wp_form id="278"]