Οι φήμες πήραν φωτιά όταν άρχισαν να διαδίδονται σήμερα το πρωί. Ίσως δε φτάνει μόνο να είσαι ένα μουσικό ταλέντο της γενιάς σου , ακούγεται ότι η Taylor Swift επρόκειτο να γίνει μυθιστοριογράφος αμέσως μετά το κλείσιμο της περιοδείας της που συνεχίζει να σπάει ρεκόρ.

Σύμφωνα με αναφορές, που άρχισαν να κυκλοφορούν αυτές τις μέρες, η Swift φημολογείται ότι σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το πρώτο της μυθιστόρημα, το οποίο λέγεται ότι έγραψε σε ηλικία 14 ετών. Με τίτλο A Girl Called Girl, η ιστορία ακολουθεί μια μητέρα που ήλπιζε για έναν γιο αντί για μια κόρη και γράφτηκε κατά τη διάρκεια της εφηβείας της, γεγονός που καθιστά λογικό το γεγονός ότι παρέμενε κρυφό ως τώρα.

Πιστεύεται ότι η Swift εξασφάλισε τα δικαιώματα εμπορικού σήματος για το μυθιστόρημα, τυχόν ηχητικές εκδόσεις του και οποιοδήποτε συνοδευτικό εμπόρευμα το 2015, και ότι το αρχικό χειρόγραφο το φροντίζουν οι γονείς της της εδώ και μια δεκαετία, από τότε που το έγραψε.

Οι φήμες, ωστόσο, είναι στην πραγματικότητα ψευδείς και η επόμενη κίνηση της σταρ παραμένει τόσο άγραφη όσο κάθε πιθανό μυθιστόρημα.

Τα ακριβή σχέδια της Swift για μετά την περιοδεία Eras παραμένουν ασαφή, αν και είναι κατανοητό ότι θα κάνει μια παύση που σίγουρα της αξίζει μόλις ολοκληρώσει την περιοδείας της που έκανε πρωτοσέλιδα, που έσπασε ρεκόρ και καθόρισε την καριέρα της.

Οι τελευταίες της εμφανίσεις θα πραγματοποιηθούν στο Τορόντο και το Βανκούβερ, καθώς η λεγεώνα των θαυμαστών της περιμένει υπομονετικά τα νέα όχι μόνο για την επόμενη κίνησή της, αλλά και για την πολυαναμενόμενη επανηχογραφημένη έκδοση του άλμπουμ της 2017 Reputation.

Πηγή: ELLE UK

[mc4wp_form id="278"]