Και μέχρι να συλλαβίσουμε τον Αύγουστο, το φθινόπωρο βρίσκεται προ των πυλών, έτοιμο να αλλάξει το σκηνικό. Φυσικά, στην χώρα μας οι αλλαγές δεν είναι τόσο ορατές σε επίπεδο καιρού, επομένως δεν μπορούμε από την μία στιγμή στην άλλη να αλλάξουμε εντελώς τη γκαρνταρόμπα μας. Αντίθετα, μπορούμε να επωφεληθούμε από τα κομμάτια της μεταβατικής περιόδου, που θα μας βοηθήσουν να ενώσουμε την καλοκαιρινή με τη φθινοπωρινή συλλογή μας με τον πιο έξυπνο τρόπο.

Ειδικότερα, με το που μπει ο Σεπτέμβριος, δεν σημαίνει ότι αποχαιρετάμε από την ντουλάπα μας τα καλοκαιρινά μας outfits, ωστόσο μπορούμε να τα μεταβάλουμε ελαφρώς, προσθέτοντας ορισμένα κομμάτια που θα δώσουν το έναυσμα για την αλλαγή του σκηνικού. Ποια είναι λοιπόν τα κομμάτια που μπορούμε να προσθέσουμε στο στιλ μας με την πρώτη πτώση της θερμοκρασίας;

Πουλόβερ

Δεν χρειάζεται να το φορέσουμε με την έλευση του Σεπτεμβρίου, ωστόσο μπορούμε να το ρίξουμε στους ώμους ως ένα πρώιμο πανωφόρι, που θα το αξιοποιήσουμε με την αλλαγή του καιριού.

Καμπαρντίνα

Αποτελεί το νούμερο 1 πανωφόρι της μεταβατικής περιόδου και ίσως το πιο stylish.

Shirtdress

Αν βρίσκεσαι ακόμα σε mood διακοπών, το shirtdress είναι η καλύτερη επιλογή για να κρατήσεις τις ισορροπίες με τον πιο stylish τρόπο.

Loafers ή μπαλαρίνες

Όσο κι αν δυσκολεύεσαι να αποχωριστείς την καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα, μπορείς να ξεκινήσεις την μετάβαση με μικρές αλλαγές. Αντικατάστησε τα σανδάλια σου με ένα ζευγάρι loafers ή μπαλαρίνες, που βρίσκονται στο μεταίχμιο.

Πουκάμισο

Θα γίνει το top κομμάτι της μεταβατικής περιόδου, που φυσικά ταιριάζει με κάθε item που έχεις στην γκαρνταρόμπα σου.

Τζιν παντελόνι

Το απέφευγες το καλοκαίρι, όμως το τζιν παντελόνι θα μπει ξανά στα αγαπημένα σου και τη νέα σεζόν. Απλά συνδύασέ το με καλοκαιρινά items, που θα διατηρήσουν την θερινή διάθεση.

Blazer
Είναι, επίσης, το πανωφόρι της μεταβατικής περιόδου, το οποίο θα χαρίσει αμέτρητα fashion points στο τελικό αποτέλεσμα.

Αν το φθινόπωρο επανέλθει στην κυριολεξία του, δροσιές, χρώματα, καθαρή ατμόσφαιρα, τότε όντως μιλάμε για μια συναρπαστική εποχή.

Πηγή: ELLE

[mc4wp_form id="278"]