Ένα αποφασιστικό λαμπραντόρ βρήκε ένα νέο σπίτι στη Georgia αφού έτρεξε δίπλα σε ένα λεωφορείο φροντίδας σκύλων μέχρι να κερδίσει τον οδηγό και να βρει ένα νέο σπίτι.

Στην κομητεία Franklin, η ιστορία ξεκινά όταν ο οδηγός ενός λεωφορείου κουταβιών έκανε τον γύρο του για να μεταφέρει τα σκυλιά των πελατών στον σταθμό. Ερχόμενος σε ένα σπίτι που γνώριζε καλά, ένα Λαμπραντόρ που πήγαινε στο Keller Creek Boarding and Grooming εδώ και τρία χρόνια ονόματι Motley περίμενε το λεωφορείο κανονικά, αλλά αυτή τη φορά είχε έναν φίλο.

Ο Tyson Cash, ο ιδιοκτήτης του Keller Creek, επικοινώνησε με τους ιδιοκτήτες του Motley για να ρωτήσει ποια ήταν η νέα άφιξη, αλλά προς διπλή έκπληξή του, οι ιδιοκτήτες είπαν ότι δεν είχαν υιοθετήσει κανένα νέο σκυλί. Πρόσθεσαν, ωστόσο, ότι ένα αδέσποτο βρισκόταν στην περιοχή για λίγες μέρες και οι γείτονες το τάιζαν και περιστασιακά το άφηναν να μένει στην ιδιοκτησία τους.

Το Keller Creek είναι ένας αξιόπιστος σταθμός σκύλων και ο Cash δεν μπορούσε να πάρει το ρίσκο να αφήσει ένα αδέσποτο να επιβιβαστεί. Αφού λοιπόν φόρτωσε τον Motley, έκλεισε την πόρτα. «Δεν ήξερα για την κατάσταση του εμβολιασμού του. Δεν ήξερα αν είχε ψύλλους», είπε ο Cash. «Δεν ήθελα να θέσω σε κίνδυνο όλα τα άλλα σκυλιά, [αλλά] ήθελε πολύ να μπει στο λεωφορείο. Έκανε ό,τι μπορούσε για να τα πάει καλά με τα άλλα σκυλιά».

Ο Cash μόλις είδε το σκυλί να τρέχει πίσω από το λεωφορείο συγκινήθηκε και ζήτησε από τη σύζυγό του να τραβήξει ένα βίντεο και μια φωτογραφία του σκύλου δίπλα στο λεωφορείο για να το δημοσιεύσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να δει αν κάποιος στην περιοχή γνώριζε ποιοι ήταν οι ιδιοκτήτες του.

Ο τρελός μπαμπάς σκύλων, ο Cash σκεφτόταν αν υπήρχε τρόπος να βρει χώρο στο σπίτι του – γεμάτο με άλλα 9 σκυλιά όπως είχαν τα πράγματα – για αυτό το σκυλί που ζητούσε απελπισμένα παρέα.

Στο λεωφορείο για τα κουτάβια ήταν επίσης η Nellie, ένα άλλο λαμπραντόρ , του οποίου η ιδιοκτήτρια είδε τη δημοσίευση στο Facebook και ένιωσε ακόμη χειρότερα από τον Cash. «Το να βλέπεις έναν σκύλο τόσο απελπισμένο να ακολουθεί το λεωφορείο ήταν πολύ σπαρακτικό», είπε στην Washington Post. «Σκέφτηκα, πρέπει να απευθυνθώ και να δω αν κάποιος έχει χώρο για αυτόν τον σκύλο. Αν όχι, τον θέλω». Η Pearce ήρθε σε επαφή τελικά με τη γυναίκα που επέτρεπε στο αδέσποτο να μείνει στο κτήμα της – τον αποκαλούσε Waylon, αλλά τα δύο σκυλιά της θα γονιμοποιούνταν, οπότε έπρεπε να τον διώξει ξανά.

Η Pearce και ο φίλος της πήγαν τον σκύλο στον κτηνίατρο καθώς ήταν σε κακή κατάσταση, καλυμμένος από τσιμπούρια και ψύλλους και υπέφερε από υποσιτισμό. Βρήκαν επίσης ότι ο Waylon είχε ένα μικροτσίπ—ο κατασκευαστής του οποίου ήταν σε θέση να οργανώσει μια μεταβίβαση ιδιοκτησίας από τους προηγούμενους ιδιοκτήτες στην Pearce χωρίς ο δεύτερος να μάθει τίποτα για τον πρώτο.

Τώρα η Nellie και ο Waylon είναι οι καλύτεροι φίλοι, ακολουθώντας ο ένας τον άλλον παντού , και το σπίτι της Pearce έχει γεμίσει από χαρά και αγκαλιές.

Την περασμένη εβδομάδα, ο Waylon επιτέλους πραγματοποίησε την επιθυμία του – μια βόλτα με το λεωφορείο όταν ανέβηκε μαζί με τη νέα του αδερφή προς μεγάλη χαρά του Cash, ο οποίος είπε ότι ήταν το καλύτερο τέλος της ιστορίας που θα μπορούσε να ελπίζει κανείς.

Πηγή: Good News Network

[mc4wp_form id="278"]