Μια κινηματογραφημένη εκδοχή της τελευταίας συναυλιακής περιοδείας του Usher μεταφέρεται και ανεβαίνει στη μεγάλη οθόνη το φθινόπωρο. Το “Usher: Rendezvous in Paris” θα φτάσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 12 Σεπτεμβρίου για περιορισμένες προβολές. Αναμένεται να παίξει σε περίπου 2.000 τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο.

Η ταινία της συναυλίας «ενσωματώνει την ουσία του πολιτιστικού φαινομένου ορόσημο με καταγωγή από το Βέγκας και μια σαγηνευτική γαλλική αφήγηση σε ύφος εξομολόγησης», σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου.

Τραβηγμένο κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού στο La Seine Musicale και σε σκηνοθεσία του Anthony Mandler, το “Rendezvous in Paris” δείχνει τον Usher να ερμηνεύει κορυφαίες επιτυχίες όπως τα “Yeah”, “My Boo” και “Love In This Club” και δίνει στο κοινό μια ματιά στο εσωτερικό της ζωή του πέρα ​​από τη σκηνή.

«Το Παρίσι ήταν μια ιδιαίτερη εμπειρία για εμένα ως διασκεδαστή και για τους θαυμαστές μου», είπε ο Usher σε μια δήλωση. «Ελπίζω όσοι δεν κατάφεραν να έρθουν αυτοπροσώπως να βιώσουν μέσα από την ταινία πόσο ξεχωριστό ήταν. Όσο για εσάς που ήσασταν εκεί μαζί μου, ελπίζω να ζήσετε την εμπειρία εκ νέου και να δείτε τι χρειάζεται για να φτάσετε εκεί μέσα από μια διαφορετική οπτική γωνία».

Η ταινία της συναυλίας θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ και παγκοσμίως από την Trafalgar Releasing, σε συνεργασία με την AMC Theaters Distribution. Η AMC και η Odeon θα παρέχουν βασική υποστήριξη μάρκετινγκ για την ταινία στις αγορές των ΗΠΑ και στις διεθνείς αγορές.

Αυτό σηματοδοτεί την τελευταία εισβολή της AMC στη διανομή μετά την κυκλοφορία των “Taylor Swift: The Eras Tour” και “Renaissance: A Film by Beyoncé”. Ο πρόεδρος της AMC Adam Aron είχε δηλώσει προηγουμένως ότι αναμένει ότι η AMC θα αποκαλύπτει «δύο με τρεις» ταινίες συναυλιών τον χρόνο και πρόσφατα επέκτεινε την ομάδα διανομής της εταιρείας, υπογραμμίζοντας τη δέσμευσή της να κυκλοφορήσει τις δικές της ταινίες.

«Για 30 χρόνια, ο Usher έχει γοητεύσει και διασκεδάσει το κοινό μέσω της μουσικής και των συναυλιών του. Μόλις πριν από λίγους μήνες, απέσπασε διθυραμβικές κριτικές για την εκπληκτική του εμφάνιση μπροστά σε 129 εκατομμύρια κόσμο κατά τη διάρκεια του Super Bowl Half Time Show», είπε ο Aron σε μια δήλωση. «Το να μεταφέρει την απαράμιλλη συναυλιακή του εμπειρία στις κινηματογραφικές αίθουσες για τους θαυμαστές του σε όλο τον κόσμο ταιριάζει απόλυτα στην AMC Theatres Distribution».

Πηγή: Variety

[mc4wp_form id="278"]