Ένα ακόμα μουσικό είδωλο της δεκαετίας του ’80 θα αποκτήσει τη βιογραφική του ταινία καθώς η TriStar έχει βάλει τον J.C. Lee να γράψει το σενάριο αυτής. Παραγωγοί θα είναι η βραβευμένη με Όσκαρ παραγωγής Cathy Schulman, ο μάνατζερ του George’s Paul Kemsley, ο Jeremy M. Rosen και ο Kevin King Templeton μαζί με την Primary Wave Music. Ο Boy George θα είναι εκτελεστικός παραγωγός.

Η ταινία που βρίσκεται ακόμα σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης, θα περιλαμβάνει μουσική από το Boy George και το Culture Club, των οποίων η Primary Wave Music έχει τα δικαιώματα. Ο Lee θα διασκευάσει το σενάριο από τις αυτοβιογραφίες του Boy George, Take It Like A Man, Straight και Karma και θα επικεντρωθεί στα χρόνια επιτυχίας του Culture Club.

Ο Boy George έγινε γνωστός ως τραγουδιστής του εμβληματικού συγκροτήματος Culture Club, πετυχαίνοντας επτά single στο βρετανικό Top 10, εννέα στο Top 10 των ΗΠΑ (συμπεριλαμβανομένων των Karma Chameleon και Do You Really Want to Hurt Me) και έχει πουλήσει πάνω από 100 εκατομμύρια single και πάνω από 50 εκατομμύρια άλμπουμ. Ο καλλιτέχνης αποτελεί ένα παγκόσμιο σύμβολο και παραμένει ένας από τους πιο πολύχρωμους pop star στη βρετανική ιστορία. Η καριέρα του περιλαμβάνει sold-out παγκόσμιες περιοδείες, πολλές τηλεοπτικές σειρές και πρόσφατα πρωτοσέλιδα στο Brodway για το “Moulin Rouge! The musical”. Η πολιτιστική συνάφεια του βραβευμένου με Grammy τραγουδιστή ξεπερνά την ηλικία, τη φυλή, το χρώμα, την πίστη και την εθνικότητα.

Ο Lee συν-έγραψε τη Luce, την κινηματογραφική μεταφορά του θεατρικού που έγραψε. Τα τηλεοπτικά του δεδομένα περιλαμβάνουν το How To Get Away With Murder του ABC, το Looking and Girls του HBO και το Morning Show για την Apple. Από την πλευρά του θεάτρου, τα πρόσφατα έργα του Lee περιλαμβάνουν To My Girls, Relevance, Warplay. Στη συνέχεια, έγραψε και σκηνοθέτησε το αγγλόφωνο ριμέικ της ταϊλανδέζικης επιτυχίας Bad Genius της PictureStart και της Picture Perfect Federation, το οποίο θα κυκλοφορήσει από την Vertical αργότερα αυτό το φθινόπωρο.

Η Schulman είναι Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Welle Entertainment. Η Schulman παρήγαγε πιο πρόσφατα την επιτυχημένη ρομαντική κωμωδία της Amazon, The Idea Of You, με πρωταγωνίστρια την Anne Hathaway, σε σκηνοθεσία του Michael Showalter.

Πηγή: DEADLINE

[mc4wp_form id="278"]