Υπήρξε μια νέα επιτυχία σε έναν κινηματογράφο της Ουαλίας το απόγευμα της Τετάρτης, αλλά δεν ήταν το Deadpool and Wolverine ή η τελευταία κυκλοφορία του Χόλιγουντ αξίας πολλών εκατομμυρίων. Αντίθετα, ένα όμορφο κοριτσάκι γεννήθηκε στο φουαγιέ του κινηματογράφου.

Η Sarah Vincent τριάντα εννέα εβδομάδων έγκυος, επισκέφτηκε το Cineworld στο Newport Spytty Park την προηγούμενη εβδομάδα, με τον τρίχρονο γιο της, Liam, και τους γονείς της, James και Helen Vincent, για να παρακολουθήσει μια επαναπροβολή της ταινίας κινουμένων σχεδίων Sing 2. Είκοσι λεπτά μετά την προβολή, η Sarah άρχισε να νιώθει κάποια δυσφορία και έτσι πήγε στις τουαλέτες. Εκεί κατάλαβε ότι «κάτι συνέβαινε» και ζήτησε από κάποιον να πάει να πάρει τους γονείς της. Τη βοήθησαν και προσπάθησαν να τη συνοδεύσουν πίσω στο αυτοκίνητο, αλλά έφτασε μόνο μέχρι το φουαγιέ του κινηματογράφου, πριν νιώσει την ανάγκη να ξαπλώσει. Εκεί έσπασαν τα νερά της.

Οι εργαζόμενοι του κινηματογράφου έσπευσαν σε δράση για να βοηθήσουν τη Sarah. Ένα μέλος του προσωπικού, ο Andrew Brown, κάλεσε για ασθενοφόρο, ο οποίος μετέφερε οδηγίες στον υπεύθυνο υπηρεσίας, Jacey Howcroft, και ένα μέλος του κοινού, την Amy Screen, σχετικά με το τι να κάνουν.Και μόλις δέκα λεπτά αργότερα, γεννήθηκε η υγιέστατη Lowri.

Ο σύντροφός της, Gareth Miles, δούλευε την ώρα που έλαβε ένα τηλεφώνημα από τον πατέρα της Sarah που τον ενημέρωσε για το τι συνέβαινε και έσπευσε να φτάσει εκεί όσο πιο γρήγορα μπορούσε.

«Η Sarah τα πάει καλά. Πήγαμε στο Grange με το ασθενοφόρο. Τη μικρή την είπαμε Lowri και είναι μια χαρά. Όταν αποκτήσαμε τον άλλο γιο μας, τον Liam, ο οποίος είναι τώρα τριών, έφτασε επίσης πολύ γρήγορα, αφού γεννήθηκε στο αυτοκίνητο στο δρόμο για το νοσοκομείο. Είναι κάτι που δεν πρόκειται να ξεχάσουμε ποτέ. Νόμιζα ότι το αυτοκίνητο ήταν αρκετά φοβερό, αλλά έχουμε να πούμε και την κινηματογραφική ιστορία τώρα», είπε ο σύζυγος.

Ο γενικός διευθυντής του Cineworld Newport Spytty Park, Mo Williams, δήλωσε: «Με έκπληξη και χαρά καλωσορίσαμε έναν ολοκαίνουργιο θαυμαστή ταινιών στον κόσμο. Είμαστε απίστευτα ευγνώμονες στους γρήγορους ηγέτες της ομάδας μας Jacey και Andrew, οι οποίοι παρενέβησαν για να βοηθήσουν στη γέννηση του μωρού με ασφάλεια στο φουαγιέ μας. Είμαστε ενθουσιασμένοι που αναφέρουμε ότι τόσο η μαμά όσο και το μωρό πάνε καλά και για να γιορτάσουμε αυτό το χαρούμενο και εξαιρετικό γεγονός, χαρίζουμε στο νεότερο μέλος της οικογένειας μας στο Cineworld μια ζωή απεριόριστων ταινιών με μια δωρεάν ισόβια συνδρομή στο Cineworld Unlimited. Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε ξανά την οικογένεια για να απολαύσουμε σύντομα μια ταινία μαζί μας».

Και ο επικεφαλής της ομάδας Jacey Howcroft πρόσθεσε: «Ήταν μια ολόπλευρα φανταστική προσπάθεια από όλους τους εμπλεκόμενους και σίγουρα μια κατάσταση που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Εύχομαι στην οικογένεια ό,τι καλύτερο και ελπίζω να τους ξαναδώ στο μέλλον, ήταν ευλογία να είμαι μέρος της εμπειρίας».

Πηγή: Good News Network

[mc4wp_form id="278"]