Οι ενυδατικές κρέμες θρέφουν την επιδερμίδα και την βοηθούν να φαίνεται πάντα λαμπερή. Για να πετύχουν το αποτέλεσμα αυτό, η σύστασή τους περιέχει πολύτιμα θρεπτικά συστατικά, τα οποία είναι:

Εκχύλισμα Αλόης: Διαθέτει αντιγηραντική και επουλωτική δράση, προλαμβάνοντας τα σημάδια γήρανσης και μειώνοντας τις ατέλειες και τους ερεθισμούς του προσώπου.

Προβιταμίνη Β5 (Πανθενόλη): Προσφέρει καταπραϋντική δράση, αναπλάθει το ερεθισμένο δέρμα και διατηρεί τη φυσική υγρασία του δέρματος.

Υαλουρονικό οξύ: Διαφυλάσσει τα απαραίτητα επίπεδα υγρασίας του δέρματος, συσφίγγει και λειαίνει την επιδερμίδα, χαρίζοντας ένα πιο λαμπερό και αναζωογονημένο πρόσωπο.

Έξτρα tips για φυσική λάμψη

Εκτός από την χρήση των κατάλληλων προϊόντων περιποίησης, υπάρχουν και μερικά έξτρα tips που ενισχύουν τη φυσική λάμψη του προσώπου σας.

1. Στεγνώνετε το πρόσωπό σας πάντα ταμποναριστά και με καθαρή πετσέτα.

2. Τοποθετείτε, κάθε πρωί, πάγο στο πρόσωπό σας, ώστε να φεύγει το πρωινό πρήσιμο και να νιώθετε αναζωογόνηση. Μην τοποθετείτε ποτέ τον πάγο απευθείας στο πρόσωπό σας, αντιθέτως προσθέστε πάγο σε μια λεκάνη με κρύο νερό και κάνετε πλύσεις ή βυθίστε με προσοχή και για λίγα δευτερόλεπτα το πρόσωπό σας στο νερό.

3. Καλός και ποιοτικός ύπνος. Πάντα.

4. Υγιεινή διατροφή με τροφές πλούσιες σε βιταμίνη E, όπως ξηροί καρποί και βιταμίνη C, όπως λαχανικά και φρούτα.

5. Αποφεύγετε να αγγίζετε το πρόσωπό σας με τα χέρια, καθώς, έτσι μεταφέρονται μικρόβια και βακτήρια.

6. Να φοράτε πάντα το αντηλιακό σας.

Πηγή: ofarmakopoiosmou

[mc4wp_form id="278"]