Μία φωτογραφία για το πώς θα είναι το 2054, έκανε δώρο η Daily Star με την βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης στην Μάργκοτ Ρόμπι, μιας και τον Ιούλιο η ηθοποιός έκλεισε τα 34 της χρόνια.
Η γνωστή ιστοσελίδα δημοσίευσε δύο φωτογραφίες της πανέμορφης Μάργκοτ Ρόμπι, που χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη δείχνουν πώς θα είναι στα 64 της χρόνια. Αν και τα σημάδια του χρόνου είναι εμφανή στο πρόσωπό της, τα μαλλιά της παραμένουν ξανθά και τα μάτια της συνεχίζουν να έχουν αυτό το μοναδικό μπλε χρώμα, που μαγεύει τους θαυμαστές της.

H Margot Robbie περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της, Tom Ackerley. Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2014, παντρεύτηκε το 2016 και οι δυο τους είναι συμπαραγωγοί σε πολλές ταινίες μέσω της εταιρείας παραγωγής τους, Lucky Cap Entertainment.

Η αλματώδης άνοδός της οφείλεται -σε μεγάλο βαθμό- στην εντυπωσιακή της εμφάνιση, την οποία χρησιμοποίησε προς όφελός της σε πολλές ταινίες, όπως όταν πρωταγωνίστησε στο πλευρό του Λεονάρντο Ντι Κάπριο, στην ταινία «The Wolf of Wall Street».

[mc4wp_form id="278"]