Θα μπορούσε να εμφανιστεί με οτιδήποτε κι ο φακός να μεγεθύνει, με μεγάλη ευκολία, την σαφήνεια των χαρακτηριστικών της. Χαμογελώντας στους θαυμαστές της κι αποκαθηλώνοντας τάσεις κι outfit formulas, αλλά και παίρνοντας θέση στα μείζονα ζητήματα του κόσμου.

Ο λόγος φυσικά για την Cate Blanchett, που μαζί με την Jamie Lee Curtis έγιναν το απόλυτο, εικαστικό κάδρο, κατά την διάρκεια της προβολής της νέας τους ταινίας “Borderlands”, στο Λος Άντζελες. Η Blanchett επέλεξε να φορέσει κάτι εντελώς απρόβλεπτο, ενώ η Jamie Lee Curtis ανήγαγε το κόκκινο χρώμα σε δική της ευρεσιτεχνία. Η Cate Blanchett είπε «ναι» σε 102 κουτάλια, που σχημάτισαν ένα ξεχωριστό μεταλλικό τοπ, δημιουργία του fashion brand Hodakova.

Η Ellen Hodakova Larsson, η σχεδιάστρια πίσω από το brand, έχει αφιερώσει την έρευνά της στην ανάπτυξη μιας βιώσιμης μόδας, προωθώντας την αλλαγή της αντίληψης για τη βιωσιμότητα στον χώρο της μόδας. Χρησιμοποιεί vintage κειμήλια, όπως τα κουτάλια από τη σουηδική ύπαιθρο, για να δημιουργήσει μοναδικά κομμάτια που συνδυάζουν καινοτόμα σχέδια με οικολογική συνείδηση.
Ο οίκος Hodakova, που εδρεύει στη Στοκχόλμη και ιδρύθηκε το 2021 από την Ellen Hodakova Larsson, προάγει τη μετατροπή παλαιών υλικών σε πολυτελή αγαθά, δημιουργώντας έτσι νέους συνειρμούς και ιστορίες μέσα από τις δημιουργίες του.

Για κάποιους, το στυλ πηγάζει από την σκέψη. Για άλλους, η σκέψη πηγάζει από το στυλ, έλεγε ένας Γάλλος, ένας ωραίος τύπος.

[mc4wp_form id="278"]