Οι βεντούζες προσώπου είναι μια εναλλακτική θεραπεία, μια αναζωογονητική πρακτική, που υπόσχεται να αποκαλύψει νεανική λάμψη και να προωθήσει τη συνολική υγεία του δέρματος.

Η τεχνική αυτή, που προέρχεται από την αρχαία κινεζική ιατρική, περιλαμβάνει τη χρήση μικρών βεντούζων, που εφαρμόζονται στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ για την τόνωση της κυκλοφορίας, την ανακούφιση από την ένταση και την ενθάρρυνση της λεμφικής αποσυμφόρησης. Ενώ η βεντούζα προσώπου μπορεί να φαίνεται ως μια νέα ιδέα για πολλούς, τα οφέλη της εκτείνονται πολύ πέρα από την απλή αισθητική, εισχωρώντας στη σφαίρα της ολιστικής ευεξίας.

Τα πιο σημαντικά οφέλη που επιφέρει το μασάζ προσώπου με βεντούζες

Αυξάνει την μικροκυκλοφορία, με αποτέλεσμα την οξυγόνωση της επιδερμίδας

Ενδυναμώνει την επιδερμίδα και τους συνδετικούς ιστούς της

Διεγείρει τα κύτταρα, που είναι υπεύθυνα για την παραγωγή κολλαγόνου

Χαλαρώνει κι αποσυμφορίζει την μυϊκή ένταση

Κάνει πιο λεία την επιδερμίδα

Μειώνει τυχόν σημάδια ή ρυτίδες στο πρόσωπο

Μειώνει το ανεπιθύμητο πρήξιμο

Βελτιώνει τη ρύθμιση της λιπαρότητας του προσώπου

Γενικά, το μασάζ επιδρά στο ανθρώπινο οργανισμό σε πολλαπλά επίπεδα. Επιδρά στο κυκλοφορικό (συμπεριλαμβανομένου και του λεμφικού), στο νευρικό και φυσικά και στο μυοσκελετικό μας σύστημα. Έτσι, το μασάζ βοηθά στην αποτοξίνωση του σώματός μας, ενισχύει τους αμυντικούς μας μηχανισμούς κι επιπλέον βοηθά στην παραγωγή ενδοφρινών, που αποτελούν την φυσική προστασία του σώματός μας ενάντια στον πόνο.

[mc4wp_form id="278"]