Ο Tom Cruise φέρεται να βοηθήσει στην τελετουργική μετάβαση των Ολυμπιακών Αγώνων μεταξύ του Παρισιού και του οικοδεσπότη του 2028, Los Angeles. Οι τελετές λήξης θα ενισχυθούν από τον ηθοποιό, για τις οποίες θα γυρίσει ακροβατικά και στις δύο πόλεις ως μέρος ενός μαγνητοσκοπημένου τμήματος για τις 11 Αυγούστου, σύμφωνα με το TMZ.

Οι λεπτομέρειες της τελετής παραμένουν άγνωστες, αλλά είναι γνωστό ότι η δήμαρχος του Παρισιού Anne Hidalgo θα παραδώσει την Ολυμπιακή σημαία στην Karen Bass, τη δήμαρχο του Los Angeles. Μια πηγή είπε στην Deadline να περιμένει «μια μεγάλη παραγωγή του Holywood».

Σύμφωνα με το TMZ, το οποίο απέκτησε φωτογραφίες από τα ακροβατικά γυρίσματα του Cruise στο σήμα του Holywood νωρίτερα φέτος, ο 62χρονος ηθοποιός, γνωστός για το εντυπωσιακό του κόλπο, θα κατέβει με ραπέλ στο Stade de France στο Παρίσι, θα ταξιδέψει με αεροπλάνο στο Los Angeles για να καταλήξει στη διάσημη πινακίδα Hollywood Hills. Πλάνα από τα γυρίσματα του Cruise στον εμβληματικό προορισμό έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Ούτε το NBC ούτε η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή του Cruise. Το TMZ ανέφερε ότι ο Κρουζ ήταν αυτός που προσέγγισε τη ΔΟΕ για να κάνει μια σειρά από ακροβατικά για να συνδέσει τους αγώνες στο Παρίσι με τους μελλοντικούς αγώνες στο Los Angeles.

Η πόλη των ΗΠΑ, η οποία φιλοξένησε επίσης τους θερινούς αγώνες του 1932 και του 1984, θα φιλοξενήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από τις 14 έως τις 30 Ιουλίου 2028. Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στο Κολοσσαίο, που χτίστηκε για τους αγώνες του 1932, και θα πραγματοποιηθούν σε μια συλλογή χώρων όπως το Downtown Sports Park: το Crypto.com Arena (πρώην Staples Center), το Convention Center, το LA Football Club Stadium, το Galen Center του USC και το Microsoft Theatre.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Tom Cruise συμμετέχει στην Ολυμπιακή δόξα. Ο ηθοποιός βοήθησε στη μεταφορά της δάδας μέσω του Los Angeles για τους αγώνες του 2004, ως μέρος μιας τελετουργικής σκυταλοδρομίας σε όλο τον κόσμο πριν από την τελετή έναρξης στην Αθήνα.

Ο ηθοποιός γυρίζει την όγδοη ταινία Mission: Impossible σε μέρη της Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένης και της Αγγλίας, όπου βρέθηκε τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους. Έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2025.

Ο Cruise εθεάθη να επευφημεί αθλητές από τις εξέδρες στο Παρίσι, στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στις 26 Ιουλίου.

Πηγή: The Guardian

[mc4wp_form id="278"]