Το καστ της Marvel για την ταινία “The Fantastic Four” συγκεντρώθηκε επίσημα καθώς ξεκινάνε τα γυρίσματα. Ο Pedro Pascal μοιράστηκε μια φωτογραφία στο Instagram της βασικής τετράδας μαζί με το ακόλουθο μήνυμα για τους θαυμαστές: «Η πρώτη μας αποστολή μαζί». Φαίνεται ότι η Marvel έχει αναπάντεχα ένα σχέδιο πολλών ταινιών για αυτό το καστ.

Σε σκηνοθεσία του κινηματογραφιστή της WandaVision, Matt Shakman, στην ταινία θα πρωταγωνιστήσουν ο Pascal ως Reed Richards (γνωστός και ως κύριος Φανταστικός), η Vanessa Kirby ως Sue Storm (γνωστή και ως η Αόρατη Γυναίκα), ο Joseph Quinn ως Johnny Storm (γνωστός και ως ο Άνθρωπος Φακός) και o Ebon Moss-Bachrach ως Ben Grimm (γνωστός και ως The Thing). Το δεύτερο καστ περιλαμβάνει τους Ralph Ineson, Paul Walter Hauser, Natasha Lyonne και Julia Garner.

Η παραγωγή του “The Fantastic Four” είχε προβλεφθεί εδώ και καιρό για να ξεκινήσει στα τέλη Ιουλίου στο Λονδίνο. Η ταινία είναι σε σενάριο των Josh Friedman, Jeff Kaplan και Ian Springer. Ενώ οι λεπτομέρειες της πλοκής παραμένουν άγνωστες, ο επικεφαλής των Marvel Studios, Kevin Feige, αποκάλυψε στο “The Official Marvel Podcast” τον περασμένο μήνα ότι το “The Fantastic Four” θα είναι ένα κομμάτι της δεκαετίας του 1960 που διαδραματίζεται στη Νέα Υόρκη.

«Υπήρχε ένα άλλο έργο τέχνης που κυκλοφορήσαμε με τον Johnny Storm να πετάει στον αέρα φτιάχνοντας ένα σύμβολο 4 και υπήρχε ένα αστικό τοπίο στη γωνία αυτής της εικόνας», είπε ο Feige εκείνη τη στιγμή. «Υπήρχαν πολλοί έξυπνοι άνθρωποι που παρατήρησαν ότι αυτό το αστικό τοπίο δεν έμοιαζε ακριβώς με τη Νέα Υόρκη που γνωρίζουμε ή τη Νέα Υόρκη που υπήρχε στη δεκαετία του ’60 στην πραγματικότητα. Αυτές είναι έξυπνες παρατηρήσεις, θα πω».

Ο Joseph Quinn  έκανε περιοδεία κι έδωσε πολλές συνεντεύξεις τον Ιούνιο για να υποστηρίξει τον ρόλο του στο “A Quiet Place: Day One” και είπε σε πολλά μέσα ενημέρωσης ότι οι τέσσερις ηθοποιοί της επερχόμενης ταινίας δεν είχαν βρεθεί ακόμη όλοι στο ίδιο δωμάτιο. Σε συνέντευξή του στο Entertainment Weekly είπε ότι «με την ιστορία των Fantastic Four, νιώθουμε ότι θέλουμε να το κάνουμε σωστά».

«Υπάρχουν πτυχές της που είναι πολύ διαφορετικές από άλλες ταινίες της Marvel», είπε ο ηθοποιός για το σενάριο. «Αυτό μου φάνηκε πολύ συναρπαστικό. Και πάλι, επιστρέφοντας στο ποιος εμπλέκεται, ο Matt [Shakman], φυσικά, ο σκηνοθέτης, νομίζω ότι είναι εξαιρετικός, και το καστ, και το έχω διαβάσει, και το σενάριο είναι εξαιρετικό. Είναι πραγματικά λαμπρό. Είμαι χαρούμενος που έχω αυτή την ευκαιρία».

«Οι ταινίες με υπερήρωες είναι ταινίες για ανθρώπους», συνέχισε. «Και αν έχουμε επενδύσει στους ανθρώπους και τους χαρακτήρες και τον κίνδυνο και το θέαμα, τότε αυτός είναι ο λόγος που οι άνθρωποι πηγαίνουν στις αίθουσες για να παρακολουθήσουν ταινίες. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα όσο απαιτητικό και να είναι», συμπλήρωσε μεταξύ άλλων.

Η ταινία πρόκειται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 25 Ιουλίου 2025.

Με πληροφορίες από The Variety.

[mc4wp_form id="278"]